Araba degistirme Karari Oneri

Hydra*

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba megane 3 bir arabam var 2011 model ve biraz bakimi yok birkac yeri gacurduyor. Diyorumki satsam 1 milyona Egea fln mi alsam diyorum. Yada hic degistirmeden 100k masraf yapip Yenilesemmi diyorum sizce Degistirmeye deger mi 1 milyona ne alinabilirki sizce

Merhaba megane 3 bir arabam var 2011 model ve biraz bakimi yok birkac yeri gacurduyor. Diyorumki satsam 1 milyona Egea fln mi alsam diyorum. Yada hic degistirmeden 100k masraf yapip Yenilesemmi diyorum sizce Degistirmeye deger mi 1 milyona ne alinabilirki sizce
1 milyona egeadan daha iyi 2. elde alabilecegin araçlar var

lan egea'ya 1 milyon bayılmak ne kafayı mı yediniz
dostum git 2. el passat b8, skoda superb vs bak

Dediğin arabalarin km'sinden haberin var mı. Megane4 bulabilirsen alabilirsin . Onun dışında egea iyidir

Dediğin arabalarin km'sinden haberin var mı. Megane4 bulabilirsen alabilirsin . Onun dışında egea iyidir
Hocam megane 4 cok yuksek km oluyor ve megane 4 ile megane 3 arasinda ne fark var bosuyla? Arabami satmam 100k masraf yaparim binerim arabam 200k kmde daha gider yilda 10k km ya yapiyorum ya yapmiyorum
Acaba ben yanlismi dusunuyorum 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aile araci olacak kmsi yuksek olmasin ki uzun bir sure binelim

Hocam megane 4 cok yuksek km oluyor ve megane 4 ile megane 3 arasinda ne fark var bosuyla? Arabami satmam 100k masraf yaparim binerim arabam 200k kmde daha gider yilda 10k km ya yapiyorum ya yapmiyorum
Acaba ben yanlismi dusunuyorum 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yilda 10k km yapiyorsan hocam arabaya o kadar para vermene gerek yok ki dışarıda kalır aklın hep.

Kia cerato 1.6crdi öneririm motor sağlamdır sorunsuzdur performansı şaka gibi güzeldir turbo dizel 136hp ve torklu bir makine , şanzımanı sağlam ve konforludur, araç genel olarak parça olarak kaliteli ve genel anlamda konforludur , donanımı alternatiflerine göre zengindir. Ek olarak kaporta da sağlamdır. 5 yıl 2011 cerato 1.6 gdı 6 ileri otomatik , 6 yol 2014 sportage 1.6gdı 6 ileri otomatik kullandım yağını suyunu koydum bakımdan bakıma sanayiye uğradım.

Geri