55'' C5 modeli 75k falan. Bütçenizi aşıyor. Bence f/p oranını da bozuyor.Anladım hocam sanırım 55 inç modeline bakacağım teşekkür ederim tekrardan
55'' Türkçe incelemesi
Yabancı inceleme:
55'' C5 modeli 75k falan. Bütçenizi aşıyor. Bence f/p oranını da bozuyor.Anladım hocam sanırım 55 inç modeline bakacağım teşekkür ederim tekrardan
almışken üstüne 10 bin tl daha ilave edip iyisini almak istedim ancak önermezmisiniz bu fiyat bandında bu televizyona fikriniz nedir o fiyatlara çıkarsam hangi model tavsiye edersiniz55'' C5 modeli 75k falan. Bütçenizi aşıyor. Bence f/p oranını da bozuyor.
55'' Türkçe incelemesi
Yabancı inceleme:
almışken üstüne 10 bin tl daha ilave edip iyisini almak istedim ancak önermezmisiniz bu fiyat bandında bu televizyona fikriniz nedir o fiyatlara çıkarsam hangi model tavsiye edersiniz55'' C5 modeli 75k falan. Bütçenizi aşıyor. Bence f/p oranını da bozuyor.
55'' Türkçe incelemesi
Yabancı inceleme:
48'' C5 45k, 55'' C5 75k. 30k fark var.almışken üstüne 10 bin tl daha ilave edip iyisini almak istedim ancak önermezmisiniz bu fiyat bandında bu televizyona fikriniz nedir o fiyatlara çıkarsam hangi model tavsiye edersiniz
Evet doğru söylüyorsunuz gidip gözle görmem gerek sanırım vakit ayırdıgınız için çok teşekkür ederim lg nin bu model dışında önerebileceginiz başka marka var mıdır bu arada48'' C5 45k, 55'' C5 75k. 30k fark var.
LG, TCL ve Iffalcon dışında önermem bu bütçelerde. Iffalcon da tcl markası zaten.Evet doğru söylüyorsunuz gidip gözle görmem gerek sanırım vakit ayırdıgınız için çok teşekkür ederim lg nin bu model dışında önerebileceginiz başka marka var mıdır bu arada
Samsung? ve philips nasıl olur bunların oled panelleri kötü mü oluyor veya fiyat olarak yukarıda mı kalıyorLG, TCL ve Iffalcon dışında önermem bu bütçelerde. Iffalcon da tcl markası zaten.
Kötü değil fiyatlarına göre kötü.Samsung? ve philips nasıl olur bunların oled panelleri kötü mü oluyor veya fiyat olarak yukarıda mı kalıyor
Kötü olmuyor ancak f/p olarak diğerleri daha iyi. Mesela lg c5 ile aynı paneli kullanan samsung bir tv geçen 49k ya inmişti. Lg aynı paneli kullanan tv yi 39 a sattı.Samsung? ve philips nasıl olur bunların oled panelleri kötü mü oluyor veya fiyat olarak yukarıda mı kalıyor
anladım hocam sizin tavsiyeniz var mıdır oled panel televizyonKötü değil fiyatlarına göre kötü.
Özellikle Philips, Samsung yine neyse diyebiliyorsun da, Philips uzun süredir fiyatları düşürmemekte inatçı.
anladım gereksiz fiyat farkı var markadan dolayı teşekkürler bilgilendirme içinKötü olmuyor ancak f/p olarak diğerleri daha iyi. Mesela lg c5 ile aynı paneli kullanan samsung bir tv geçen 49k ya inmişti. Lg aynı paneli kullanan tv yi 39 a sattı.
Geçen C5 48" çok güzel düşmüştü hatta ben bile alma safhasına gelmiştim 39 bine. Bence o oda için yeterli çok geniş bir odanız yoksa veya aşırı uzaktan izlenmeyecekse.anladım hocam sizin tavsiyeniz var mıdır oled panel televizyon
Kendim 41 den aldım şu an 45k ya düşüyor. 40k altını bir daha görmez muhtemelen.Geçen C5 48" çok güzel düşmüştü hatta ben bile alma safhasına gelmiştim 39 bine. Bence o oda için yeterli çok geniş bir odanız yoksa veya aşırı uzaktan izlenmeyecekse.
evet dün 45k düşmüştüGeçen C5 48" çok güzel düşmüştü hatta ben bile alma safhasına gelmiştim 39 bine. Bence o oda için yeterli çok geniş bir odanız yoksa veya aşırı uzaktan izlenmeyecekse.