YENİ SİSTEMDE DÜŞÜK FPS SORUNU

raivis

80+
Reaksiyon skoru
4
Herkese merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi birçok oyunda anlayamadığım internet testlerine göre düşük FPS sorunum oluyor yeni bir uygun fiyatlı kasa pc toplamıştım ve özellikleri şöyle
16gb ddr5 6000mhz tek ram
İ3-13100 f işlemci
Rtx5060 8 GB ekran kartı
MSI h610 mg pro anakart
Pc aldıktan sonra doğal olarak test ettim ve ilk valorant indirdim 200-220 FPS arası oynuyorum az geldi çünkü birçok YouTube kanalı aynı segment sistemlerde 500-600 FPS alıyor birçok oyunda test ettim ancak en çok valoranta takıldım sizce normal mi işlemcim zayıfmi kalıyor yada tek kanal ram olmasından dolayı mı şimdiden herkese teşekkürler.

o sistemin valoda alacağı fps 300 olur max 500-600 imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadara topladınız bu arada

••
Herkese merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi birçok oyunda anlayamadığım internet testlerine göre düşük FPS sorunum oluyor yeni bir uygun fiyatlı kasa pc toplamıştım ve özellikleri şöyle
İ3-13100 f işlemci
Rtx5060 8 GB ekran kartı
MSI h610 mg pro anakart
Pc aldıktan sonra doğal olarak test ettim ve ilk valorant indirdim 200-220 FPS arası oynuyorum az geldi çünkü birçok YouTube kanalı aynı segment sistemlerde 500-600 FPS alıyor birçok oyunda test ettim ancak en çok valoranta takıldım sizce normal mi işlemcim zayıfmi kalıyor yada tek kanal ram olmasından dolayı mı şimdiden herkese teşekkürler.
Fps gayet normal
Valorant CPU + RAM bağımlı bir oyun.
Single channel kullanınca %15-25 FPS kaybedersiniz.
Birde bios xmp açık mı? ve ram kaç mhz de çalışıyor 4800 olabilir.

Hıcam Fps gayet nrmal

Fps gayet normal
Valorant CPU + RAM bağımlı bir oyun.
Single channel kullanınca %15-25 FPS kaybedersiniz.
Birde bios xmp açık mı? ve ram kaç mhz de çalışıyor 4800 olabilir.
Teşekkürler yorumunuz için hocam, xmp açık ama anakart max 4800 mhz destekliyor

İ3-13100 f işlemci
Rtx5060 8 GB ekran kartı
MSI h610 mg pro anakart
aynı segment sistem mi videoyu atarmısın

Geri