5060ti 9060 xt 5060.

7500 f fiyat bandında ondan daha iyi bi işlemci var mı piyasada şuan?
7500f ten 9800x3d ye kadar neredeyse her amd işlemcisi benzer performans gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bunu tek tek sıralamaya gerek yok hocam. bütün testlerde 5060 ti daha önde duruyor. nvidia kazıkcı bi firma ama adamlar çalısıyor bunu kabul etmek lazım.
okurum dersen link burada.
buradan ziyade benchmark kıyas videoları daha doğru olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aralarındaki farkın ana sebebi bence gddr7 olması nvidia tarafında

bu tarz kaynaklar çokta güvenilir değil

aralarındaki performans farkı fiyat farkına değmeyecek kadar az
amd nvdia farkı hocam, nvidia istiyor insanlar. benim şahsi fikrim sadece oyun için alacaksam bende 9060 xt alırdım, arada 8 k var az değil.

Son düzenleme:
bir de bu 6 ay öncesi. 2 kart da driverlarla iyileştirmeler yaptı + son windows güncellemesiyle nvidia sıkıntı yaşadı v.s

yani bunu tek tek sıralamaya gerek yok hocam. bütün testlerde 5060 ti daha önde duruyor. nvidia kazıkcı bi firma ama adamlar çalısıyor bunu kabul etmek lazım.
okurum dersen link burada.
userbenchmark linklerine tiklayip trafik kazandirmayin lutfen :geek:

nvidia fanboyudur site. fanboyluktan bile otesi diyebiliriz. amd kartlara o kadar komik aciklamalar yaziyorlar ki yazan kisinin neyin kafasini yasadigini merak ediyor insan. nvidia aciklamalarinda ise yine sok oluyorsunuz cunku inanilmaz bir abartma oluyor. utanmasalar rtx 5060, 9070xtden iyi diyecekler. (dolayli yoldan demis bile olabilirler:LOL:)

amd nvdia farkı hocam, nvidia istiyor insanlar. benim şahsi fikrim sadece oyun için alacaksam bende 9060 xt alırdım arada 8 k var az değil.
olay insanların isteyip istememesi değil kaldı ki arkadaş illede 5060ti olucak dememiş bu yüzden şahsi fikrinizi belirtseydiniz daha iyi olurdu :peepokalp:

bir de bu 6 ay öncesi. 2 kart da driverlarla iyileştirmeler yaptı + son windows güncellemesiyle nvidia sıkıntı yaşadı v.s
Nvidia ekran ile ilgili sorun mu ne yaşıyordu kararma veya kapanıp açılma çok hatırlamıyorum AMD de şuana kadar bir sorun görmedim

amd nvdia farkı hocam, nvidia istiyor insanlar. benim şahsi fikrim sadece oyun için alacaksam bende 9060 xt alırdım arada 8 k var az değil.
Sorun o değil de daha çok userbenchmark sitesinin doğruyu yansıtmaması

8 k ya değer bir fark olduğunu düşünmüyorum, en azından şimdilik. İleride MFG teknolojisi belki bir artı olur ama o zamanki ekran kartlarının daha ucuza daha iyi performans vermeyeceği namalum. AMAZON DEPO dan 16-17 k ya 9060xt alanlar var daha sorun yaşayan görmedim herhalde ona da bakabilirsin. 5060 ile 9060 xt arasındaki farka 2-3 k kesinlikle değer bence.
Bende sizin gibi düşünüyorum ben basit bir mağara adamıyım saf güçte neyse o yazılım vb aman aman :) 9060xt ile 5060ti nin arası 1k olmadığı sürece yanına bile yaklaşmam bunu öneri olarak atmadım alacak arkadaş bu dediğime bakmasın benim gibi mağara adamı değilse nvidia tabii ki daha güzel:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,488
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri