5060ti 9060 xt 5060.

Bende sizin gibi düşünüyorum ben basit bir mağara adamıyım saf güçte neyse o yazılım vb aman aman :) 9060xt ile 5060ti nin arası 1k olmadığı sürece yanına bile yaklaşmam bunu öneri olarak atmadım alacak arkadaş bu dediğime bakmasın benim gibi mağara adamı değilse nvidia tabii ki daha güzel:)
ben de nvidia fanıydım bir ara amd seçenekler arasında bile yoktu. 5070li sistemi ertesi gün alacaktım. sonra 9070 xt ile aynı fiyata görünce ve biraz mağaramdan çıkınca 9070xt almaya karar kıldım. iyi ki de geçmişim.

Ayrıca 9060xt için marka önerisi var mı (saph-xfx-asus-gigbyt vb)?

userbenchmark linklerine tiklayip trafik kazandirmayin lutfen :geek:

nvidia fanboyudur site. fanboyluktan bile otesi diyebiliriz. amd kartlara o kadar komik aciklamalar yaziyorlar ki yazan kisinin neyin kafasini yasadigini merak ediyor insan. nvidia aciklamalarinda ise yine sok oluyorsunuz cunku inanilmaz bir abartma oluyor. utanmasalar rtx 5060, 9070xtden iyi diyecekler. (dolayli yoldan demis bile olabilirler:LOL:)
Ben nvidia’yı tercih ediyorum. Geçmişten gelen AMD hatalarından dolayı herkes AMD’ye karşı önyargılı haklı da olabilirler. Ama şimdi mantıklı konuşursak, arada 8K fark var ve adamın bütçesi de kısıtlıysa, 9060XT gayet mantıklı bir tercih olur. oyun oynamak için asla 8 k fark verilip 5060 ti alınmaz.

Ayrıca 9060xt için marka önerisi var mı (saph-xfx-asus-gigbyt vb)?
Sapphire tabikide şuanda en ucuzu pulse diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sizin gibi düşünüyorum ben basit bir mağara adamıyım saf güçte neyse o yazılım vb aman aman :) 9060xt ile 5060ti nin arası 1k olmadığı sürece yanına bile yaklaşmam bunu öneri olarak atmadım alacak arkadaş bu dediğime bakmasın benim gibi mağara adamı değilse nvidia tabii ki daha güzel:)
ben basit bir mağara adamıyım fiyat farkından dolayı 1 5090 almak yerine 3 9070xt alırım
1770812871646.webp

9060 xt için bulamadım da 9070 xt için epey video var birçok modelin test edildiği. Arkaplanı benzerdir diye düşünüyorum ama xfx f/p olarak daha öne çıkıyordu.

9060 xt için bulamadım da 9070 xt için epey video var birçok modelin test edildiği. Arkaplanı benzerdir diye düşünüyorum ama xfx f/p olarak daha öne çıkıyordu.
bende xfx swift 9070xt var baya iyi undervolt yapınca kart 52 53 derecelere zor çıkıyor benim vram lar samsungun olduğundan dahada az ısınıyo şanslıymışım :)

Sapphire tabikide şuanda en ucuzu pulse diye biliyorum

ben basit bir mağara adamıyım fiyat farkından dolayı 1 5090 almak yerine 3 9070xt alırım
Alıntıyı görüntüle
+1

bende xfx swift 9070xt var baya iyi undervolt yapınca kart 52 53 derecelere zor çıkıyor benim vram lar samsungun olduğundan dahada az ısınıyo şanslıymışım :)

+1
bende de gigabyte oc var, hotspot olarak en kötü kart ama undervoltla epey okey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma