Windows PowerShell açılıp 1-2 saniye sonra tekrar kapanıyor ?

kvrtyi kurdum şimdi bakalım powershell çok sıkıntı yapmaz aslında bir kere olsa da arada bir oluyo sinirimi bozdu

Şu internet olayı da lanet olasıca avasttanmış malwarebytes trden gidince ***** gibi avast indirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@GUSE @jombo Trojan buldu bir tane :D neyse sileyim inşallah ondan dolayıdır.
ondan da değilmiş hala açılıyo

kvrtyi kurdum şimdi bakalım powershell çok sıkıntı yapmaz aslında bir kere olsa da arada bir oluyo sinirimi bozdu

Şu internet olayı da lanet olasıca avasttanmış malwarebytes trden gidince ***** gibi avast indirdim.

Muhtemelen ondan dolayı orjinal site kullanmaya dikkat et.

Autoruns ile otomatik başlatmadanda sil onu

Autoruns ile otomatik başlatmadanda sil onu
Burada kırmızı renklileri mi kapatmam gerekiyor

1770764182884.webp
Sadece bu gözüküyor bunu kapatayım o zaman

Ekler

• 1770763885535.webp
    1770763885535.webp
    9.5 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

@GUSE Dün onu hallettim de dc gitmiş galiba kimseye mesaj atamıyorum bunu nasıl düzelttirebilirim

birde ek var.
1770819425820.webp

mesaj attığın kişiyle aynı sunucuda değilsen / arkadaş değilsen / yada gizlilik ayarlarından sunucu içinden dm almayı kapattıysan bu hatayı verir bu dc ile alakalı değil

Alıntıyı görüntüle

@GUSE Dün onu hallettim de dc gitmiş galiba kimseye mesaj atamıyorum bunu nasıl düzelttirebilirim

birde ek var.
oto başlatın temizlenmiş gibi

mesaj attığın kişiyle aynı sunucuda değilsen / arkadaş değilsen / yada gizlilik ayarlarından sunucu içinden dm almayı kapattıysan bu hatayı verir bu dc ile alakalı değil
arkadaşız + aynı sunucudanız üstüne o gizlilik şeysi de okey yani

Hesap doğrulama maili atmışlar ilginç konuyu çözüldü işaretleyebilirsin PS sorunu bittiyse
Hocam bu arada virüs yok gösteriyor ama benim önce dc çalındı sonra insta gitti :D
Maillerin şifrelerini değiştirdim başka ne yapayım önlem olarak

Hocam bu arada virüs yok gösteriyor ama benim önce dc çalındı sonra insta gitti :D
Maillerin şifrelerini değiştirdim başka ne yapayım önlem olarak
2AD açabildiğin her şeyde aç mümkünse uygulama doğrulamalı olsun

Virüs yok göstermeden önce gitti bence hesapların fark etmedin discord için ve google için cihazlar menüsünden tüm cihaz bağlantılarını kes her şeyin şifresini değiştir

Geri