Daha birkaç ay oldu çıkalı incelemesi yok.
bu modelin tam modüler versiyonu olarak farz ediyorum.B+
bu modelin tam modüler versiyonu olarak farz ediyorum.B+
Hep dalgınlık.Teşekkürler düzeltme için.Hocam ürünün kendini atmamışsınız
Cw işine diyecek söz yok asus rog g1000 var cw var.Onun için marka kalitesiyle alakası yok cwnin.Raijintek cratos 1200w yerine bunu alacaktım ama dediğiniz gibi incelemesi yoktu ve bir ara 750w high power kullanmıştım br modeliydi galiba çok cw vardı ondan tercih etmemiştim ama kağıt üstünde kesinlikle fiyatını hak eden bir güç kaynağı .
Kesinlikle zaten illa ki olacak yada bu markanın hepsi cw li demedim yanlış anlaşılma olmasın bir ara başımıza geldi ya işte ister istemez insan alternatif markalara yöneliyor .Cw işine diyecek söz yok asus rog g1000 var cw var.Onun için marka kalitesiyle alakası yok cwnin.
Cw'nin kalite kontrol sürecinde bakılması lazım ama muhtemelen firmalar sallamadığı için biz çekiyoruz.Cw işine diyecek söz yok asus rog g1000 var cw var.Onun için marka kalitesiyle alakası yok cwnin.
Evet şöyle bir düşününce aslında olmayacak iş değil ama her türlü nasılsa çalışmaya bir etkisi yok diye sallayıp geçiyorlar ama cw li ürünü denk gelincede gerçekten can sıkıyor .Cw'nin kalite kontrol sürecinde bakılması lazım ama muhtemelen firmalar sallamadığı için biz çekiyoruz.
Kabloları kumaş mı?Hicbir video falan bulamadım kutu iceriği hakkındaxtreme 1200w modeli var bende memnunum