❌İndirim Bitti! High Power Performance Xtreme Gold HP2-A1000GD 6.010,72 TL Taksitsiz

High Power eski kalitesi yok 500 watt powerı vardı bende 10 sene kullandım 2.el olarak sattım abartısız yaklaşık 2 kg vardı

Raijintek cratos 1200w yerine bunu alacaktım ama dediğiniz gibi incelemesi yoktu ve bir ara 750w high power kullanmıştım br modeliydi galiba çok cw vardı ondan tercih etmemiştim ama kağıt üstünde kesinlikle fiyatını hak eden bir güç kaynağı . 30 ekimde almışım bu arada o sıra fiyatı akakçeye göre 4800 müş konudaki güç kaynağının 6600 e de raijintek aldım şimdi şöyle bir düşününce acaba alsamıymışım diyorum :)

Son düzenleme:
Raijintek cratos 1200w yerine bunu alacaktım ama dediğiniz gibi incelemesi yoktu ve bir ara 750w high power kullanmıştım br modeliydi galiba çok cw vardı ondan tercih etmemiştim ama kağıt üstünde kesinlikle fiyatını hak eden bir güç kaynağı .
Cw işine diyecek söz yok asus rog g1000 var cw var.Onun için marka kalitesiyle alakası yok cwnin.

Cw işine diyecek söz yok asus rog g1000 var cw var.Onun için marka kalitesiyle alakası yok cwnin.
Kesinlikle zaten illa ki olacak yada bu markanın hepsi cw li demedim yanlış anlaşılma olmasın bir ara başımıza geldi ya işte ister istemez insan alternatif markalara yöneliyor .

Cw'nin kalite kontrol sürecinde bakılması lazım ama muhtemelen firmalar sallamadığı için biz çekiyoruz.
Evet şöyle bir düşününce aslında olmayacak iş değil ama her türlü nasılsa çalışmaya bir etkisi yok diye sallayıp geçiyorlar ama cw li ürünü denk gelincede gerçekten can sıkıyor .

xtreme 1200w modeli var bende memnunum

Bu fiyat bi kaç haftadır aynı. Benim psu arıza yapınca bunla corsair rm850e arası kalmıştım. Rm850 aldım :/

Geri