IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,933

arkadaşlar sepette 47000 TL görünüyor fakat sepete ekleyince fiyat düşmüyor bir hata mı var acaba indirim olduğu için paylaşmak istedim ayrıca vade farksız 3 ay alışveriş kredisi var

arkadaşlar sepette 47000 TL görünüyor fakat sepete ekleyince fiyat düşmüyor bir hata mı var acaba indirim olduğu için paylaşmak istedim ayrıca vade farksız 3 ay alışveriş kredisi var
Fibabanka uzun zamandır telefonlar için alışveriş kredisi veriyordu. Bunun neyi indirim anlayamadım

Sıfır 16e ve ikinci elde 14 Pro 256GB varken bu telefonu alanın aklını sorgularım :)

Değmez bu ürüne bu para,model olarak geçiş modeli 14pm,16e,17 bu modellere bakın bütçenize göre

En genel sorunu aşırı ısınma, onun dışında ilk kez titanyum kullanıldığı için kasayla alakalı da birşeyler vardı diye hatırlıyorum iPhone 16 Proda düzeltildi bunlar.
aşırı ısınma cihazın çıktığı ilk zamanlarda vardı sonra güncellemeler ile o durumu çözdüler. 2 senedir 15 pro kullanıyorum kolay kolay ısındığını görmedim

hala 16e öven tipler var magsafe yok dinamik ada yok geniş açı kamera yok tek artısı işlemci ve ram fakat ios optimizasyonu sayesinde uzun yıllar boyunca farkı hissetmeniz mümkün değil 14 pro içinde ikinci ele yönelmek istemeyenler için bu fiyat bandında ip15 almak daha mantıklı

Geri