LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,568
Bütçe güncel ıphone uyuyorsa ıphone zaten kıyaslanmaz bence. Bütçe yetmiyor ise yan ürünlere bakılıriphone hıc kullanmadım. hı
Bütçe güncel ıphone uyuyorsa ıphone zaten kıyaslanmaz bence. Bütçe yetmiyor ise yan ürünlere bakılıriphone hıc kullanmadım. hı
ama hic kullanmadım ip. eger begenmezsem elımde kalır. satısı yapamam. yapsam bıle aldıgım fıyata gıtmez. karasızım ama 14 ultra sececek gıbıyım. hem 8k ucuza gelıyo hem de androıd kullandım hep15pm tabi ki
Bence paran var ise ip 15 pro Max . O parayı hak etmiyor orası ayrı ama paran var ise neden olmasın .iphone hıc kullanmadım. hıc elıme dahı almadım. Sizce ip15promax mi xiaomi 14 ultra mı?
butce uyar ama ıp bana uyar mı bılemem. bılgısayardan cok dosya aktarımı yapıyorum ve apk cok kullanıyorum. 3.part uygulamalar kullanmak zorunda kalıyorum genellıkle.Bütçe güncel ıphone uyuyorsa ıphone zaten kıyaslanmaz bence. Bütçe yetmiyor ise yan ürünlere bakılıren azından ben öyle yaptım
14 ultra alırsan elinde kalır sen 15pm i kullan bir daha android kullanmazsinama hic kullanmadım ip. eger begenmezsem elımde kalır. satısı yapamam. yapsam bıle aldıgım fıyata gıtmez. karasızım ama 14 ultra sececek gıbıyım. hem 8k ucuza gelıyo hem de androıd kullandım hep
dusunecegım hocam. sagolun. aklımda saun 14 ultra var. 8k az verıp o 8knın 4ksıyla huawei fıt3 alırım kalanını yerım dıye dusundum. ama eger elıme alınca cok ıyı falan dersem ıp alırım. bıraz onyargı vs olabılır bılmıyorumBence paran var ise ip 15 pro Max . O parayı hak etmiyor orası ayrı ama paran var ise neden olmasın .
ıkısı de uyarsa bana elımde kalmaz. satmıcam bır daha zaten. ama ıp bana uymazsa sat al fln ugrasmak ıstemıyorum. ama bakacagım hocam14 ultra alırsan elinde kalır sen 15pm i kullan bir daha android kullanmazsin
50si olanın 85ksı da olur 15 pro max alsın27 bini olanın 50 bini de vardır bunun yerine 15 alsın
Bence 85k olan bütçe arttırıp güzel bir motur alıp gazlayabilir50si olanın 85ksı da olur 15 pro max alsın
iphoneların ikinci eli de değer düşmeden hızlıca gidiyor satışta sıkıntı olmazama hic kullanmadım ip. eger begenmezsem elımde kalır. satısı yapamam. yapsam bıle aldıgım fıyata gıtmez. karasızım ama 14 ultra sececek gıbıyım. hem 8k ucuza gelıyo hem de androıd kullandım hep
ios köpeği değilsen alınmazDiğer sitelerde fiyatı 28 bin TL 1000 TL indirim var.
Link:
Apple iPhone 12 128GB Yeşil Cep Telefonu MGJF3TU/A
Apple iPhone 12 128GB Yeşil Cep Telefonu MGJF3TU/A en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Şundan uyarı aldım şaka gibi jsjdjdjdjdjfjjfjfppni gördükçe sinir oluyorum