🔥İndirim İphone 12 128 GB 27000 TL

Bütçe güncel ıphone uyuyorsa ıphone zaten kıyaslanmaz bence. Bütçe yetmiyor ise yan ürünlere bakılır :p en azından ben öyle yaptım
butce uyar ama ıp bana uyar mı bılemem. bılgısayardan cok dosya aktarımı yapıyorum ve apk cok kullanıyorum. 3.part uygulamalar kullanmak zorunda kalıyorum genellıkle.

ama hic kullanmadım ip. eger begenmezsem elımde kalır. satısı yapamam. yapsam bıle aldıgım fıyata gıtmez. karasızım ama 14 ultra sececek gıbıyım. hem 8k ucuza gelıyo hem de androıd kullandım hep
14 ultra alırsan elinde kalır sen 15pm i kullan bir daha android kullanmazsin

Bence paran var ise ip 15 pro Max . O parayı hak etmiyor orası ayrı ama paran var ise neden olmasın .
dusunecegım hocam. sagolun. aklımda saun 14 ultra var. 8k az verıp o 8knın 4ksıyla huawei fıt3 alırım kalanını yerım dıye dusundum. ama eger elıme alınca cok ıyı falan dersem ıp alırım. bıraz onyargı vs olabılır bılmıyorum :D. ama denıcem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 ultra alırsan elinde kalır sen 15pm i kullan bir daha android kullanmazsin
ıkısı de uyarsa bana elımde kalmaz. satmıcam bır daha zaten. ama ıp bana uymazsa sat al fln ugrasmak ıstemıyorum. ama bakacagım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 bini olanın 50 bini de vardır bunun yerine 15 alsın
50si olanın 85ksı da olur 15 pro max alsın

ama hic kullanmadım ip. eger begenmezsem elımde kalır. satısı yapamam. yapsam bıle aldıgım fıyata gıtmez. karasızım ama 14 ultra sececek gıbıyım. hem 8k ucuza gelıyo hem de androıd kullandım hep
iphoneların ikinci eli de değer düşmeden hızlıca gidiyor satışta sıkıntı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,012
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri