🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A11 128 GB Tablet - 4892 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
595
Dip fiyat. AKCE100 kodunu kullanın. Tulparlife yetkili satıcıymış. Siyahı da aynı fiyat. 3 karta peşin taksit var.

1770877826697.webp

Nasıl ürün iyi mi oyun dizi film vs takılmaya alınır mı

Nasıl ürün iyi mi oyun dizi film vs takılmaya alınır mı
Normalde bu bütçelerde honor pad x9 öneriyordum film dizi için ama fiyatları özel satıcıların insafına kalmış mlsf, ikinci el sorun olmaz ise o modele bakabilirsiniz.

Normalde bu bütçelerde honor pad x9 öneriyordum film dizi için ama fiyatları özel satıcıların insafına kalmış mlsf, ikinci el sorun olmaz ise o modele bakabilirsiniz.
A11 in ve dediğinizin ekranı kaç hz

A11 in ve dediğinizin ekranı kaç hz
Dediğim 120 konudaki 90. Ayrıca x9'un panelinin değerleri çok daha iyi kağıt üstünde, çözünürlük, renk, ppi vs.. O yüzden dizi film için öneriyordum hep ama fiyatları biraz yükselmiş dediğim gibi.

a9 modelını temmuz 2024de yegenlerıme 3100den almıstım tanesını ona bakınca ıyı gıbı duruyor fıyat

Dediğim 120 konudaki 90. Ayrıca x9'un panelinin değerleri çok daha iyi kağıt üstünde, çözünürlük, renk, ppi vs.. O yüzden dizi film için öneriyordum hep ama fiyatları biraz yükselmiş dediğim gibi.
Hocam peki klavye mouse bağlanıyor mu? Geforcenow oynamak için dışarıda kullanmayı düşünüyorum da laptop yerine oyun için

Çok büyük beklentileriniz olmasın. A9 kullanıyordum buna geçtim. İşimi görüyor ama ekran kalitesi vasat. Oyun olarak pokemon go oynuyorum arada, kasma problemi yok. Diğer oyunları bilemem ama 8gb ram iade ediyor bu işlemciye göre. Ekran 90hz olmuş ama maçlarda hzden ziyade canlılık daha iyi olurdu. Öyle olunca da fiyatlar x2 x3 oluyor. Benim işimi görüyor, telefonda kullanmak istemediğim uygulamaları buna yüklüyorum. 5k fiyata iyi performans alınabiliyor.

Çok büyük beklentileriniz olmasın. A9 kullanıyordum buna geçtim.
A9 varsa upgrade edilecek bi tablet değil çünkü işlemcisi dahil çok şey birebir aynı. Bunun ekran 90Hz ve biraz kamera geliştirmesi var o kadar.

Hocam peki klavye mouse bağlanıyor mu? Geforcenow oynamak için dışarıda kullanmayı düşünüyorum da laptop yerine oyun için
Honor pad X9 kullanıyordum, kablolu kablosuz fark etmiyor klavye bağladığımda klavyenin tüm tuşları normal bir şekilde çalışıyordu fakat geforcenow dan yada başka bir yerden oyun oynamaya kalktığımda wasd tuşları çalışmıyordu alt tuşuna basınca wasd tuşları işlev görüyordu. sorun klavyede değil 3 farklı klavye denedim hepsinde aynı sorunla karşılaştım. Ekranı falan iyi oyun performansıda iyiydi (bendeki 8gb versiyonuydu) ama klavye mouse bağlayıp oyun oynama işi x9da zor gibi. (Sorun büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun benim sorunu yaşamamın üzerinden 7-8 ay geçti şimdi belki yazılım güncellemesi ile düzeltmişlerdir bir bilgim yok.)

X9 kullanıyordum, kablolu kablosuz fark etmiyor klavye bağladığımda klavyenin tüm tuşları normal bir şekilde çalışıyordu fakat geforcenow dan yada başka bir yerden oyum oynamaya kalktığımda wasd tuşları çalışmıyordu alt tuşuna basınca wasd tuşları işlev görüyordu. sorun klavyede değil 3 farklı klavye denedim hepsinde aynı sorunla karşılaştım. Ekranı falan iyi oyun performansıda iyiydi (bendeki 8gb versiyonuydu) ama klavye mouse bağlayıp oyun oynama işi x9da zor gibi. (Sorun büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun benim sorununu yaşamamın üzerinden 7-8 ay geçti şimdi belki yazılım güncellemesi ile düzeltmişlerdir bir bilgim yok.)
Peki görüntü monitöre yansitilabilir mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,978
Üyeler
188,861
Son üye
alcapone0134
Geri