9060 XT ekran kartında sorun yaşıyorum

aynı oyunu bende oynuyorum orjinali ve pvp serverlarında da oynadım hiç sorun yaşamadım yağ gibi akıyor hocam. Ekran kartı programını kaldırdım dediniz ama driver'ı sağlıklı silmemiş olabilirsiniz. ddu programı sırayla ile hem nvidia hem de amd driverelarını silip tekrar yüklemenizi öneririm.
psu'nuzu da marka model ve kaç watt olduğunu yazar mısınız?

Oyunu Msi Afterburner ile açar mısın? Takılmalar başladığı anda CPU ve GPU'nun yük durumunu ve ram kullanımını kontrol etmen lazım. Kalabalık yerlerde takılma olayı garibime gitti, internetinle alakalı olabilir mi?
Deneyeyim bunu da mesela programı kaldırıp tekrar kurdum şu an normal biraz daha . Kurup deneyeceğim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı oyunu bende oynuyorum orjinali ve pvp serverlarında da oynadım hiç sorun yaşamadım yağ gibi akıyor hocam. Ekran kartı programını kaldırdım dediniz ama driver'ı sağlıklı silmemiş olabilirsiniz. ddu programı sırayla ile hem nvidia hem de amd driverelarını silip tekrar yüklemenizi öneririm.
psu'nuzu da marka model ve kaç watt olduğunu yazar mısınız?
Sıfırdan format atmıştım geçenlerde temiz kurulum yaparak ilerlemiştim. Sonuç değişmemişti

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,885
Üyeler
188,999
Son üye
BEKİRRADEON
Geri