Corsair ram e oc yapılır mı

Reaksiyon skoru
26
Elimde corsair in 2400 mhz ramleri var. Oc ile hızını 3000 lere çıkarabilir miyim? Yapay zeka mümkün dedi ama sizden de duymak istiyorum max kaç mhz yapabilirim

içindeki çipe bağlı. vengeance lpx mi?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Msi a520m a pro
İşlemciniz nedir?
2400 den nerelere çıkarabilirsiniz emin değilim de işlemciniz de kısıtlayıcı bu durumda. İşlemciniz nedir?
Eğer imkan varsa satıp daha iyisini almak mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thaiphoon Burner sonucu atar mısın hocam?
O anakartla yapılmıyor diye biliyorum. Bilen varsa aydınlatsın.
A320 den tek farkı isim herhalde gereksiz bir kart kendisi. Oc yapılmıyor olması kuvvetli muhtemel.

2400 den nerelere çıkarabilirsiniz emin değilim de işlemciniz de kısıtlayıcı bu durumda. İşlemciniz nedir?
O anakartta BIOS üzerinden frekans ve voltaj ayarı yapabiliyorsan en dandik çiple bile 3000 görürsün hocam, gecikmeler artabilir tabii de...
Yapılıyor mu?

İşlemciniz nedir?

A320 den tek farkı isim herhalde gereksiz bir kart kendisi. Oc yapılmıyor olması kuvvetli muhtemel.
ryzen 5 5500 var. şu anda değiştirmeyi değiceğine düşünmüyorum piyasanın düşmesini bekleyeceğim

Thaiphoon Burner sonucu atar mısın hocam?
O anakartla yapılmıyor diye biliyorum. Bilen varsa aydınlatsın.
çok uğraştırdı anca yapabildim hocam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-12 203315.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-12 203315.webp
    81.5 KB · Hit: 18
ryzen 5 5500 var. şu anda değiştirmeyi değiceğine düşünmüyorum piyasanın düşmesini bekleyeceğim

çok uğraştırdı anca yapabildim hocam
A0 8 katman bir Hynix M var, bir şeyler yapılabilir ama anakart izin vermiyor sanırım.

A0 8 katman bir Hynix M var, bir şeyler yapılabilir ama anakart izin vermiyor sanırım.
Msi try it üzerinden hazır 2800 mhz denedim siyah ekran geldi daha uğraşmaya değer mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,544
Üyeler
188,777
Son üye
EraygrA
Geri