xxxahmetxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Elimde corsair in 2400 mhz ramleri var. Oc ile hızını 3000 lere çıkarabilir miyim? Yapay zeka mümkün dedi ama sizden de duymak istiyorum max kaç mhz yapabilirim
evet Vengeanceiçindeki çipe bağlı. vengeance lpx mi?
Anakartınız nedir?Elimde corsair in 2400 mhz ramleri var. Oc ile hızını 3000 lere çıkarabilir miyim? Yapay zeka mümkün dedi ama sizden de duymak istiyorum max kaç mhz yapabilirim
Msi a520m a proAnakartınız nedir?
İşlemciniz nedir?Msi a520m a pro
A320 den tek farkı isim herhalde gereksiz bir kart kendisi. Oc yapılmıyor olması kuvvetli muhtemel.Thaiphoon Burner sonucu atar mısın hocam?
O anakartla yapılmıyor diye biliyorum. Bilen varsa aydınlatsın.
O anakartta BIOS üzerinden frekans ve voltaj ayarı yapabiliyorsan en dandik çiple bile 3000 görürsün hocam, gecikmeler artabilir tabii de...2400 den nerelere çıkarabilirsiniz emin değilim de işlemciniz de kısıtlayıcı bu durumda. İşlemciniz nedir?
Eğer imkan varsa satıp daha iyisini almak mantıklı.
ryzen 5 5500 var. şu anda değiştirmeyi değiceğine düşünmüyorum piyasanın düşmesini bekleyeceğimİşlemciniz nedir?
2400 den nerelere çıkarabilirsiniz emin değilim de işlemciniz de kısıtlayıcı bu durumda. İşlemciniz nedir?
Eğer imkan varsa satıp daha iyisini almak mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A320 den tek farkı isim herhalde gereksiz bir kart kendisi. Oc yapılmıyor olması kuvvetli muhtemel.
çok uğraştırdı anca yapabildim hocamThaiphoon Burner sonucu atar mısın hocam?
O anakartla yapılmıyor diye biliyorum. Bilen varsa aydınlatsın.
A0 8 katman bir Hynix M var, bir şeyler yapılabilir ama anakart izin vermiyor sanırım.ryzen 5 5500 var. şu anda değiştirmeyi değiceğine düşünmüyorum piyasanın düşmesini bekleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok uğraştırdı anca yapabildim hocam
Msi try it üzerinden hazır 2800 mhz denedim siyah ekran geldi daha uğraşmaya değer miA0 8 katman bir Hynix M var, bir şeyler yapılabilir ama anakart izin vermiyor sanırım.
Kaç mV ve kaç gecikme denediniz?Msi try it üzerinden hazır 2800 mhz denedim siyah ekran geldi daha uğraşmaya değer mi
Hazır ayar kullandım cl16 1.35v du sanırımKaç mV ve kaç gecikme denediniz?