Bu tip Kasalar Alınır mı?

Bu tip kasalar alınır mı piyasaya göre ucuz.
Gösterişte değilim beni götürsün yeter 9060xt ekran kartım var 154mm kule tipi var.
1.5-2k bğtçeye başka öneriniz var mı?
M ATX sistem diziyorsan alınır ama hava akışı pekte iyi değil önü kapalı sonuçta üste ve alta fan alman gerekecek ki içeri hava dolsun o da her fan için 300 400 tlden bi o kadar daha bütçe çıkması demek

Bu tip kasalar alınır mı piyasaya göre ucuz.
Gösterişte değilim beni götürsün yeter 9060xt ekran kartım var 154mm kule tipi var.
1.5-2k bğtçeye başka öneriniz var mı?
Ben pek öneremiyorum hava akışı iyi olmuyor.
akvaryum takıntısı yoksa bu olabilir.

Akvaryum takıntım yok ama bunun fiyatı fazla geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus a21 inmişti geçen 2.3k ya o inse tekrar alırdım.Neyse o zaman bir kaç hafta uzay montaj kullanacağım
360mm desteği var , 5090 bile sığıyor ve 164mm kule tipi desteği vardı sanırım , fiyatına göre çok iyi.

Vasat kasalardır bunlar.Fanları bir kaç ay içinde ford cargo aragaz gibi olurlar.Hava akışı desen zaten yok.Bu bütçede mesh dışına çıkmanızı önermem açıkcası en azından hava akışı daha iyi olur.

O kadar bilgim yok ancak yüksek ihtimal vardır.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,773847124.html bunu al uyumluluk durumunu bilmiyorum ama en azından daha uzun omurlu olur ve
Vasat kasalardır bunlar.Fanları bir kaç ay içinde ford cargo aragaz gibi olurlar.Hava akışı desen zaten yok.Bu bütçede mesh dışına çıkmanızı önermem açıkcası en azından hava akışı daha iyi olur.
Butcenızın bıraz ustundeymıs ama yıne de yazdıgım ıcın attım

fanlari kaliteli revengeye göre falan
Bu nasıldır 900 e buldum sıfır

Geri