Yardım Wifi kartı için yardım (2 gündür yardım ariyorum el atın baylarr?😀

Oldw1n

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206
Arkadaslar, dosya ekinde paylastığım anakarta uyumlu, olabildiğince kaliteli bi wifi kartı arıyorum. Yardımcı olurmusunuz? Montaj icin video linki de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Anakart: Asus prime B650M-R
Gerekli baska bir bilgi vermem gerekiyosa, yazabilirsiniz.

Ekler

• IMG-20260212-WA0017.webp
    IMG-20260212-WA0017.webp
    155.3 KB · Hit: 33
Arkadaslar, dosya ekinde paylastığım anakarta uyumlu, olabildiğince kaliteli bi wifi kartı arıyorum. Yardımcı olurmusunuz? Montaj icin video linki de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
İnternet hızınız kaç mgbit

bu olabilir herhalde

Evet anakart ı yeni model oldugu için çogu PCI uyumlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet mgbit hızın önemli onun dışında anakartına PCI ler uyumlu nerdeyse piyasadaki çogu wifi kartı kullana bilirsin İnternet hızına göre öneri yapıcagız

İnternet hızınız kaç mgbit
Hocam bu kasa yigenime ait, tasiniyolar. Suan 200 mbps fakat 1000 dusunuyolar. Altyapinin imkanlari dahilinde. Yani iyi bi kart olsa guzel olur ama boyle 3-5 bin bandinda da kart gordum, okadarina gerek duymuyoruz

Evet anakart ı yeni model oldugu için çogu PCI uyumlu

İnternet mgbit hızın önemli onun dışında anakartına PCI ler uyumlu nerdeyse piyasadaki çogu wifi kartı kullana bilirsin İnternet hızına göre öneri yapıcagız
Hocam internet hizini paylastim. 200 fakat 1000 mbps dusunuyoruz, alt yapinin imkanlari dahilinde. Uygun diyolar ama bazen problem cikartabiliyolar. Iki secenek icin de tavsiye alabilirmiyim.

Son düzenleme:
Hocam bu kasa yigenime ait, tasiniyolar. Suan 200 mbps fakat 1000 dusunuyolar. Altyapinin imkanlari dahilinde. Yani iyi bi kart olsa guzel olur ama boyle 3-5 bin bandinda da kart gordum, okadarina gerek duymuyoruz

Hocam internet hizini paylastim. 200 fakat 1000 mbps dusunuyoruz, alt yapinin imkanlari dahilinde. Uygun diyolar ama bazen problem cikartabiliyolar. Iki secenek icin de tavsiye alabilirmiyim.
Bu https://www.hepsiburada.com/mercusysy-ma80xe-ax3000-wi-fi-6-bluetooth-5-2-pcie-adaptor-p-HBCV00004LQKY9?ftid=xkp5rzq69wkdhnxc&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:linkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate veya bu https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-tx3000e-wi-fi-6-bluetooth-5-0-pcie-adaptor-ax3000-mbps-intel-chipset-wpa3-guvenlik-miknatisli-antenler-dusuk-gecikme-genis-kapsama-p-HBV00000SIMYP?magaza=VATAN BİLGİSAYAR& ikisinden biri çok güzel olur

bütçe dahilinde 1000 alması için aynı oda içinde 5.0 ghz yi en az 1000 mb verebilen bir wifi olmasına dikkat etmek lazım. 2.4 ghz yi 1000 vermesi için epey pahalı olur :')

Ozaman 1000 e cikartirsak, nolur nolmaz diye bunu alsak, yukseltme kararindan vazgecsek, bu yine de performans verecektir diye dusunuyorum

Hocam fiyat farki cok, acaba deger mi pahali olana? Avamtajini sevdim ama, antenlerin konumunu nispeten daha iyi konumlandirabiliriz pahali olanda. Bide 200 mbps ve 1000 mbps de iş yapsin istiyorum. Her ikisi icin de uygunmudur bunlar.
Evet tabii 2400mgbit destekliyor her ikiside ama anten konusunda 2. Attıgım işinizi daha iyi görür ayarlayabilirsiniz

Aynı anakartı kullanıyorum. B650m-r. Evde 1 gigabit internet var. Türk telekomun kendi modemi.

Tx55e aldım. İnanılmaz memnunum. Daha iyileri vardır tabii ki ama 1 gigabitin 880-900 ünü alabiliyorum. Bağlantı kopması, extra gecikme vs yaşamıyorum. Modemle arasında 1 duvar var.

Geri