Ryzen 7 5800x3D İşlemci Soğutucu Önerisi

quarexe

80+
Reaksiyon skoru
33
İyi akşamlar dostlar.Ryzen 7 5800x3D işlemcim için onu soğutabilecek ama bir o kadar da ucuz olacak kısaca fiyat performans bir ürün arıyorum bu ürünün mağzalardan alınabilmesi önceliğimdir fakat internet alışverişlerine de açığım iyi günler teşekkürler.

Isınan bir işlemci (x3d ilk nesiller). en azından çift kule tipli bir soğutucu öneririm.

Sıvı soğutma şartı var mı hava sogutma da olur mu?

İyi akşamlar dostlar.Ryzen 7 5800x3D işlemcim için onu soğutabilecek ama bir o kadar da ucuz olacak kısaca fiyat performans bir ürün arıyorum bu ürünün mağzalardan alınabilmesi önceliğimdir fakat internet alışverişlerine de açığım iyi günler teşekkürler.
bütçe ve kasa modelin ne?

Yani 5800x3d iyi ısınır ama bu urun de işini iyi yapar.

Kankam konuyla alakasız ama oynadığın oyunlarda kaç fps alıyorsun oyunla beraber yazma şansın var mı birkaç tane bir de hangi soğutucuyı aldın ve kaç dereceyi görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,514
Üyeler
190,054
Son üye
PrimePanel
Geri