🔥İndirim Bargello 2 Al 1 Öde+GUZELSUBAT Parfüm Adet 175 Tl'den Başlıyor

Reaksiyon skoru
27
GÜZELŞUBAT kodu kozmetik ürünlerinde 800/200 indirim yapıyor.
Bargello 2 al 1 ödeürünleri ile kod birleşince adet 175'e kadar düşüyor.
Bargello Mağazası

Son düzenleme:
Kolanya olanı yokmu ya hep parfüm 🥲🥲

Kolanya olanı yokmu ya hep parfüm 🥲🥲
kolonyasını kullanmadım hocam. bittikçe kampanya ile hanıma da kendime de alıyorum. Bazıları beğenmiyor kalıcığı falan az diyorda kalıcılığı yüksek olan parfümler 2 bin tl üstü :/

kolonyasını kullanmadım hocam. bittikçe kampanya ile hanıma da kendime de alıyorum. Bazıları beğenmiyor kalıcığı falan az diyorda kalıcılığı yüksek olan parfümler 2 bin tl üstü :/
Bende çikolatalı kolonyasını seviyorum . Parfum gibi bir kez kullan aksama kadar koku kalıyor. Ona da gelse indiirm anında çekeceğim bi kactane

612 kodu kullanıyorum(öyle hatırlıyorum eve gidince bakacam) fresh tarzı, 612 ye yakın yada bir tık ağır parfümde olabilir ağır ortamda veya ciddi ortam için 1 tane parfüm önerirmisimiz

612 kodu kullanıyorum(öyle hatırlıyorum eve gidince bakacam) fresh tarzı, 612 ye yakın yada bir tık ağır parfümde olabilir ağır ortamda veya ciddi ortam için 1 tane parfüm önerirmisimiz
567 dior sauvge elixir okyanus kokulu direk belli eder

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
denicem teşekkür ederim 612 ikinci %50 indirim yokmuş başkasına bakayım diyorum 612 koyarsam 700 küsür indirimli koysam 637,50 tl tutuyor

Trendeyol'a da bakabilirsin. Bende 709 alacaktım HB'da da bulamadım başka satıcı da vardı. Trendyol'da Bargello satıcısında buldum, 100 TL daha uyguna geldi.

Yenilenen ambalaj ve şişesiyle diyor parfümü alalı 1 yıl oldu :d 452 noyu öneririm. Orjinalinin 7.5 ml'lik testerlarını kullandım öncesinde. Cidden anlamsız derecede benziyor 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,709
Üyeler
189,316
Son üye
Paksoy06
Geri