🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

nerox

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhabalar, konu biraz aşamalı olduğu için adım adım anlatacağım.

Birkaç gün önce konusu açılmıştı ama tekrar hatırlatmış olalım; Microsoft; lise dahil tüm öğrenciliğini doğrulayan kullanıcılara 12 aylık Microsoft 365 Premium ve LinkedIn Premium Kariyer üyeliği hediye ediyor.

1770929174130.webp

• Öğrenciliğinizi doğrulayıp paketi aldığınızda, yaklaşık üç gün içerisinde LinkedIn Premium aktifleştirme kodu mail adresinize geliyor. Microsoft 365 Premium ise zaten doğrudan tanımlanıyor.
1770929639039.webp

• Microsoft 365 Premium tarafında "Aile Davet" özelliğini kullanabilirsiniz. Ailenize eklediğiniz kişiler de depolama ve Office programları gibi premium özelliklerden ücretsiz yararlanabilir.
1770929231254.webp

• LinkedIn Premium kısmına gelecek olursak; üyeliği aktifleştiğinizde, "Premium avantajlarına ücretsiz erişim" bölümünden diğer ücretsiz üyelikleri toplayacağız.
1770929085853.webp

• Bu kısımda 3 ay ücretsiz YouTube Premium ve NordVPN seçeneklerini göreceksiniz. Bunları aktif ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.

1770929100644.webp

• Ayrıca Notion ve Headspace platformları için de 3-4 aylık ücretsiz üyelikler sunuluyor. Ben kullanmıyorum ancak ilgilenenler değerlendirebilir.

Ekstra: Her şey bittiğinde, NordVPN Premium etkinleştirdiğinizde, uygulaması üzerinden 3 kişi için davet kodu oluşturarak başkalarına da 3 aylık deneme linki iletebilirsiniz. Eğer bu linkleri iletecek tanıdığınız yoksa forumda paylaşabilirsiniz; malum, herkes öğrenci değil veya Linkedin kullanmıyor, birilerinin işine yarayacaktır.

1770929751342.webp

Mobilde ve Bilgisayarda kullandım vpn sunucu çeşitliliği bakımından çok zengin.

1770929870792.webp

1770929895176.webp

Konu bu şekilde; indirim indirimi açıyor, belki daha da dallanıp budaklanabilir ama şimdilik bu kadar. Ben tüm adımları başarıyla gerçekleştirdim, konu hakkında sorunuz olursa yanıtlayabilirim. Unutmayın 28 Şubata kadar kullanabilirsiniz, Linkedin Premium mailinin ulaşma süresini hesaplayarak sürece başlamanızı tavsiye ederim.

1770929406544.webp

Microsoft 365 Premium ve LinkedIn Premium:

LinkedIn Premium Perks:

Son düzenleme:
kaydoldum hocam sağ olasın. notion ve yt premium baya iyi oldu

kaydoldum hocam sağ olasın. notion ve yt premium baya iyi oldu
rica ederim, Nord kodunu kullanmayacaksaniz veya davet hakkinizi kullanmayacaksaniz paylasabilirsiniz.

Neden bizim gibi yamyalarq ücretsiz değil bu meret 🥲😂

Neden bizim gibi yamyalarq ücretsiz değil bu meret 🥲😂
bu cesit plartformlar ne kadar ogrenci dostu oldugunu gostererek bir nevi reklamliyorlar kendilerini hocam, bi bakima ben de ogrenci degilim ama ogrenci kardeslerimiz var elbet 😏

microsoft hemen onaylaniyor linkedin üc gun icinde mail geliyor. Belki de daha onceki acilan kondan linkedin premium alarak direkt youtube etkinleştirmis olabilir.
Microsoft denedim belki lise diyedir. Birde konumdan olabilir 3-5 gun yaziyor. BU ARADA BANA SADECE North VPN lazim ozelden davet kodu atarsaniz cok memnun olurum:)))

Microsoft denedim belki lise diyedir. Birde konumdan olabilir 3-5 gun yaziyor. BU ARADA BANA SADECE North VPN lazim ozelden davet kodu atarsaniz cok memnun olurum:)))
Ben size atayim hocam davet kodu pm bakabilirisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,160
Üyeler
188,888
Son üye
İbrahimosm
Geri