Rx6650Xt ekran kartım var kaç TL'ye satmalıyım?

Setsuna

80+
Reaksiyon skoru
12
rx6650xt ekran kartım 2-2.5 yıllık çok zorlamadım moba türü oyunlar için kullandım genel olarak kaç TL'ye satmalıyım içi açılmamış kozmetikte kusur yok kutu var garanti yok garanti etiketi üstünde hala en fazla kaça satabilirim ve geçeceksem intel arc b580 iyi midir

5-6 bine gider muhtemelen. B580'e geçilir de 5050 veya 5060 a geçsen daha iyi olur geçmişken

hocam iyi bi fiyat buldum da ondan fazla da bütcem yok elimden geldiğince güncele geçmek istiyorum

7 den aşağı vermem yerinde olsam.

Bütçe ne kadar?
max 3 felan koyucam 10kya b580 buldum intelin 2 k versem güncele geçicem ekran kartı da 1yıl garantiliymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6600 xt'lere min 7 diyolar sende 7.5 civarı satarsın diye düşünüyorum.
zorlayabildiğim kadar zorlicam ne kadar az ile güncele geçebilsem o kadar kar başka alacağım şeyler de var çünkü

max 3 felan koyucam 10kya b580 buldum intelin 2 k versem güncele geçicem ekran kartı da 1yıl garantiliymiş

zorlayabildiğim kadar zorlicam ne kadar az ile güncele geçebilsem o kadar kar başka alacağım şeyler de var çünkü
Orası öyle verdiğim fiyatları minimum olarak düşün.

İntel ekran kartlarında hala sorun yaşayanlar vardi @Cheazy

Geri