tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,215
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ödeme kuponlar bölümünden seçin kuponu belki öyle olurAlıntıyı görüntüle
Hiçbir şekilde kodu kullandırtmıyor bile
ödeme kuponlar bölümünden seçin kuponu belki öyle olurAlıntıyı görüntüle
bende de ayni sekildeydi hocam sonrasi icin siparis olusturulmuyordu, birini tukettik digerini microdalga isitir sonra. magazadan magazaya degisiyor olabilir.Bu kısımdan tarihi değiştirmiyor muyuz ? Bende 35dk içinde teslim var sadece.
Alıntıyı görüntüle
evet ama pizzalarda indirim yoktu.Bende 600e 300, 500e 250 ve 400e 200 kuponları 1 aydan fazla bir süredir var Domino's pizzada. Sürekli kullanıyorum kullanınca gidiyor o kupon. diğerleri kalıyor ama bir anda tekrar geliyor. Bu kuponları toplamda 10-12 defa kullandım. Belki sizde de böyledir.
Vardı kral dominos XL Bol malzemos pizza 350TL'di yanına bişeyler ekleyip 200TL'ye alıyordum 2 orta boy pizzadan daha doyurucu o.evet ama pizzalarda indirim yoktu.
Nesi sıksın?Bizim ülkeye yapılsaydı unutulmazdı amaBunlar sıkmadı mı ya 2 yıldır aynı şeyler. Bunları bilerek yaşamak için direkt olarak ölmeniz gerekiyor çünkü.
hocam 535 görünüyor pizza 200 lira düssen 335 oluyor nasıl 200e alıyordun?Vardı kral dominos XL Bol malzemos pizza 350TL'di yanına bişeyler ekleyip 200TL'ye alıyordum 2 orta boy pizzadan daha doyurucu o.
daha önce çok hesap sildiğin için numaranı banlamışlar, başka hesaptan başka numara ile deneAlıntıyı görüntüle