beni uygulamadan komple atmış şifre istiyorum şifre göndermiyor bileBana kod vermiyor boş ekran atıyor![]()
beni uygulamadan komple atmış şifre istiyorum şifre göndermiyor bileBana kod vermiyor boş ekran atıyor![]()
Öyle bir kampanya yok vodafonede başka bir şey varsa yazın hocamMigros 200 ile olur
Sigara hariç hepsinde geçerli olur hocamTeşekkürler kodu aldım ama tüm ürünlerde geçerli değildir kısmı kafa karıştırıcı biraz .
21.000 kişi diyor sadece sınır olarakalt sınır kaç milyon tl deneyen oldu mu
Kampanyadan yararlanamamaktasıniz diyor hocam selfyliyim abonelikle ilgili de bir sorun yokTelekom prime üye ve normal üyeler için mobil uygulamadan A101 Hediye çeki veriyor bilginize.
![]()
Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom
Türk Telekom, online işlemlere Bi' Dünya Fırsat geliyor! Türk Telekomlulara özel avantajlar ve fırsatlar için takipte kalın!bireysel.turktelekom.com.tr
100tl vardı sanırım migrosta x2 varsa olurÖyle bir kampanya yok vodafonede başka bir şey varsa yazın hocam
Onu başkasına vermişim100tl vardı sanırım migrosta x2 varsa olur
Prime olmama rağmen böyle bir hata aldım var mı karşılaşan
Bende de aynı yazı çıktı.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tt nin bazı kampanyalarında böyle bir bug var bence daha önce bitaksi dede böyle olmuştu annemin hattına verdi bana vermedi eşiminkine deniycez birde enteresanBende de aynı yazı çıktı.![]()
Bende de aynı hata verdi. Egm tarifesi olduğu için mi acaba.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: