Evet bende ki de Egm tarifesi ondan kuvvetle muhtemel.Bende de aynı hata verdi. Egm tarifesi olduğu için mi acaba.
Kasada Kasiyere ver o girecek iştearkadaşlar bende gördüm ama anlamadığım şey katıl dedim dedim başarılı dedi ne kod geldi ne bir şey açıklamada 16 haneli kart numarasını ve yanındaki 4 haneli pin i girin diyor olay ne tam olarak aydınlatırsanız sevinirim
Tekrardan kampanyaya katılın, bende de aynı şekilde "başarılı" dedi. Tekrar kampanyaya tıklayınca kodu ve pini verdi.arkadaşlar bende gördüm ama anlamadığım şey katıl dedim dedim başarılı dedi ne kod geldi ne bir şey açıklamada 16 haneli kart numarasını ve yanındaki 4 haneli pin i girin diyor olay ne tam olarak aydınlatırsanız sevinirim
Hocam selfyli misiniz ben selfliyim ondan dolayı mı vermedi acaba yoksa kod mı bitti bitmiş olamaz bence yani 10k kod bitmiştir ama 21k zaten daha olması lazım yaniTekrardan kampanyaya katılın, bende de aynı şekilde "başarılı" dedi. Tekrar kampanyaya tıklayınca kodu ve pini verdi.
Evde fiber internet olarak türktelekom prime kullanıyorum. Hattım turkcell ama işyerinde 3 kişiye baktırdam turktelekom hattını kullananlara garip şekilde veremdi.Hocam selfyli misiniz ben selfliyim ondan dolayı mı vermedi acaba yoksa kod mı bitti bitmiş olamaz bence yani 10k kod bitmiştir ama 21k zaten daha olması lazım yani
Bizde de bir evde internet hesabı var akşam ondan bakacam muhtemelen aynı hatayı verecek yada kodlar bittiEvde
Evde fiber internet olarak türktelekom prime kullanıyorum. Hattım turkcell ama işyerinde 3 kişiye baktırdam turktelekom hattını kullananlara garip şekilde veremdi.
Hocam siz hangi kampanya müşterisisiniz prime, normal vs.Katılım başarılı dedikten sonra , tekrar şifre al tıklayın arkadaşlar.
Ev interneti müşterisiyim hocam ben.Hocam siz hangi kampanya müşterisisiniz prime, normal vs.