adaptör bozulmuştur yenisini alman lazımYıllardır iphone12yi şarj ettiğim 20w adaptör ile şarj oluyor gözükmesine rağmen şarj olmuyor hatta şarjı düşüyor. Markası belli olmayan başka bir adaptörle denedim şarj oluyor.
5-6 yıllık adaptörün mügarantisi varsa direkt apple'a götür hocam
Kablo bozulmuş olabilir ama başka kabloyla da aynı ise yeni adaptör alın mecbur.Yıllardır iphone12yi şarj ettiğim 20w adaptör ile şarj oluyor gözükmesine rağmen şarj olmuyor hatta şarjı düşüyor. Markası belli olmayan başka bir adaptörle denedim şarj oluyor.
garantisi varsa direkt apple'a götür hocam
adaptör bozulmuştur yenisini alman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5-6 yıllık adaptörün mü![]()
Telefon başkasının şarj aletleriyle (kablo yine aynı) gayet iyi şarj oluyor. Benim adaptör de diğer telefonları sorunsuz şarj ediyor ( 2-3 senedir iphone12de aktif kullanıyorum). Şarj aleti orjinal değil bu arada.Kablo bozulmuş olabilir ama başka kabloyla da aynı ise yeni adaptör alın mecbur.
"Yıllardır iphone12yi şarj ettiğim 20w adaptör "Yıllardır iphone12yi şarj ettiğim 20w adaptör ile şarj oluyor gözükmesine rağmen şarj olmuyor hatta şarjı düşüyor. Markası belli olmayan başka bir adaptörle denedim şarj oluyor.
Çünkü iphone 17 40W şarj adaptörü destekliyor hızlı şarj da.Yıllardır iphone12yi şarj ettiğim 20w adaptör ile şarj oluyor gözükmesine rağmen şarj olmuyor hatta şarjı düşüyor. Markası belli olmayan başka bir adaptörle denedim şarj oluyor.
Salça olmak için mesaj yazmak."Yıllardır iphone12yi şarj ettiğim 20w adaptör "
Konu açmak için, konu açmak. Şarj adaptörü veya kablosundan kaynaklıdır. Başka bir kablo veya adaptör ile şarj oluyorsa buradan sorunu basitçe anlarsın. Sonuçta 20w lık yıllarca kullandığın şarj adaptörünü tamir ettirmeyeceksin..
bizden ne istiyon brocan sen anlamadık gittiSalça olmak için mesaj yazmak.
Bay bilmiş adaptör eski cihazda sorunsuz şarj ediyor ayrıca iphone 17 20w ile de şarj olabilen bir cihaz.
Aynı kablo adaptör kombinasyonuyla android cihaz şarjda şuanda hızlı şarjda şarj oluyor. Type c girişe eski kabloyu takacak değilim.iPhone 12 lightning girişli, iPhone 17 type c girişli.
iphone 17ye özel eski adaptörlerle şarj olmasını engelleyecek bir şeyler yapmışlardır belkiAynı kablo adaptör kombinasyonuyla android cihaz şarjda şuanda hızlı şarjda şarj oluyor. Type c girişe eski kabloyu takacak değilim.