SüleymanÇakir28
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Bende çıkmadı
Hatırlamıyorum hocamBana vermiştin bence
Bugün alıp kullandım sorun yaşamadım.deneyin hocam, kodu size verdilerse başkasına vermezler.
Garipmiş harbi fiber değilmi internet?Kral benim mobil de ev de prime ama çıkmıyor![]()
belese yollayamaz misin kralVodafonede istediğiniz bir şey ile takas yapabilirim dostları
Ben de LCW kodu ekledim. Eğer yanlış hatırlamıyorsan 2028'e kadar geçerli yazıyordu ekledikten sonra. Geçen gün tekrar baktığımda silmişlerdi hesabımdan.muhtemelen calismaz turk telekomdan lcw kodu alan bir yakınım kampanya bitince kullanamamıştı silinmişti lcw hesabından
Sana yollarım hocam ama 1 adet kodum vardı kullandım onuda ev interneti aboneliğim üzerinden kodu verdi sanırım mobil tarifelere vermemiş Vodafonede istediğin bir şey varmı?belese yollayamaz misin kral
duruyomu halaVodafonede istediğiniz bir şey ile takas yapabilirim dostları
Ne duruyormu? TT kullandımduruyomu hala
Hocam nerden aldınız kampanyayı aradım tarafım bulamadım ne sitede ne uygulamadaEyw hocam kodu aldım yararlanacağım güzel kampanya
Kaldırmışlar baktım şimdide bitmiş sanırımHocam nerden aldınız kampanyayı aradım tarafım bulamadım ne sitede ne uygulamada
Hocam selfy liyim ben ondan mı gözükmüyor acaba aradım taradım kampanyayı bulamadımSana yollarım hocam ama 1 adet kodum vardı kullandım onuda ev interneti aboneliğim üzerinden kodu verdi sanırım mobil tarifelere vermemiş Vodafonede istediğin bir şey varmı?
Veya tt'de migros kampanyasi var şu şekilde işine yararsa
Migros
1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money
hediye ayrıcalığı
Bide şu şekilde bir kampanya var işine yararsa
CarrefourSA
CarrefourSA'dan yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 CarrefourSA puan hediye!
Vereyim sana
HP'daki konudaki yardımın için sağol yardımcı olayım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostlar katılım sağlandıktan sonra tekrar tıklayıp şu şekilde kodu almanız lazım 16 haneli kalan 4 hanede kartın şifresi bu şekilde alışveriş yapabilirsiniz ben bugün kodu aldım kullandım sorun yaşamadım şifreyi blurladim
.Alıntıyı görüntüle
2 saat önce baktığımda da yoktu ne ara kalktı anlamadımKaldırmışlar baktım şimdide bitmiş sanırım
bitti kankaHocam selfy liyim ben ondan mı gözükmüyor acaba aradım taradım kampanyayı bulamadım
2 saat önce baktığımda da yoktu ne ara kalktı anlamadım
EvetHatırlamıyorum hocamev interneti aboneliğim üzerinden aldım kodu TT kullandım bugün problem vs yaşamadım
Bugün alıp kullandım sorun yaşamadım.
Garipmiş harbi fiber değilmi internet?