❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

Bana vermiştin bence
Hatırlamıyorum hocam :) ev interneti aboneliğim üzerinden aldım kodu TT kullandım bugün problem vs yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneyin hocam, kodu size verdilerse başkasına vermezler.
Bugün alıp kullandım sorun yaşamadım.

Kral benim mobil de ev de prime ama çıkmıyor 😂
Garipmiş harbi fiber değilmi internet?

muhtemelen calismaz turk telekomdan lcw kodu alan bir yakınım kampanya bitince kullanamamıştı silinmişti lcw hesabından
Ben de LCW kodu ekledim. Eğer yanlış hatırlamıyorsan 2028'e kadar geçerli yazıyordu ekledikten sonra. Geçen gün tekrar baktığımda silmişlerdi hesabımdan.

belese yollayamaz misin kral
Sana yollarım hocam ama 1 adet kodum vardı kullandım onuda ev interneti aboneliğim üzerinden kodu verdi sanırım mobil tarifelere vermemiş Vodafonede istediğin bir şey varmı?
Veya tt'de migros kampanyasi var şu şekilde işine yararsa
Migros
1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money
hediye ayrıcalığı

Bide şu şekilde bir kampanya var işine yararsa
CarrefourSA
CarrefourSA'dan yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 CarrefourSA puan hediye!

Vereyim sana
HP'daki konudaki yardımın için sağol yardımcı olayım hemen

Dostlar katılım sağlandıktan sonra tekrar tıklayıp şu şekilde kodu almanız lazım 16 haneli kalan 4 hanede kartın şifresi bu şekilde alışveriş yapabilirsiniz ben bugün kodu aldım kullandım sorun yaşamadım şifreyi blurladim ;)
.
2483.webp

Sana yollarım hocam ama 1 adet kodum vardı kullandım onuda ev interneti aboneliğim üzerinden kodu verdi sanırım mobil tarifelere vermemiş Vodafonede istediğin bir şey varmı?
Veya tt'de migros kampanyasi var şu şekilde işine yararsa
Migros
1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money
hediye ayrıcalığı

Bide şu şekilde bir kampanya var işine yararsa
CarrefourSA
CarrefourSA'dan yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 CarrefourSA puan hediye!

Vereyim sana
HP'daki konudaki yardımın için sağol yardımcı olayım hemen

Dostlar katılım sağlandıktan sonra tekrar tıklayıp şu şekilde kodu almanız lazım 16 haneli kalan 4 hanede kartın şifresi bu şekilde alışveriş yapabilirsiniz ben bugün kodu aldım kullandım sorun yaşamadım şifreyi blurladim ;)
.Alıntıyı görüntüle
Hocam selfy liyim ben ondan mı gözükmüyor acaba aradım taradım kampanyayı bulamadım

Kaldırmışlar baktım şimdide bitmiş sanırım
2 saat önce baktığımda da yoktu ne ara kalktı anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,589
Üyeler
190,241
Son üye
durmusa