𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,890
TT 'ye kayıt bırak hocam bence diyeceğimde kişiye özel miydi onuda bilmiyorum bende
TT 'ye kayıt bırak hocam bence diyeceğimde kişiye özel miydi onuda bilmiyorum bende
Evdekilerinkinden de baktım yok yapı kredi kampanya yapıyor çıkmıyor 1 kere çıktı katıldım onu da geri vermedi bu kampanyalardan yana şansım yok belli ki zorlamamak lazımTT 'ye kayıt bırak hocam bence diyeceğimde kişiye özel miydi onuda bilmiyorum bende
Hocam sabah bana özele girip fırsatlar menüsünde vardı aldım öğlen kardeşimin telde denedim vermedi kod 1 kere aldımHocam nerden aldınız kampanyayı aradım tarafım bulamadım ne sitede ne uygulamada
Ben konuda bitti dediler diye pek umursamadım açıkçası sonrasında uygulamayi indirdim TTEvdekilerinkinden de baktım yok yapı kredi kampanya yapıyor çıkmıyor 1 kere çıktı katıldım onu da geri vermedi bu kampanyalardan yana şansım yok belli ki zorlamamak lazım
Tüh ya 200 lira güzel paraydı sağlık olsun ama yemek sepeti vardı 350 ye 230 lira onu aldım en azındanHocam sabah bana özele girip fırsatlar menüsünde vardı aldım öğlen kardeşimin telde denedim vermedi kod 1 kere aldım
mesaj yazdıgımda marketten dönmüştüm 2 saat filan oldu sanırımNe zaman kullandınız hocam? Şu an kasada kullanamıyorum diyenler gördüm.
Şans beBen konuda bitti dediler diye pek umursamadım açıkçası sonrasında uygulamayi indirdim TTo bile inik değil
sonrasında ilk biraz uygulama yavaştı girmedi sonra düzeldi ve ilk etapta katılımınız başarılı tarzı bir yazı geldi sonrasında birdaha tıkladım bu sefer kodu verdi a101 gidip kullandım herhangi bir sorun sıkıntı olmadı
ben de sabah almistim az once kullandim sikinti yokArkadaşlar ben kodu sabah aldım şuan giriyorum kampanya görünmüyor katıldıklarımdada görünmüyor Allahtan kodu ss aldım sabah. A101e gitsem rezil olmam demi kullanabilirim yani
ben de sabah almistim az once kullandim sikinti yok
200 TL'ye soğuk baklava mı vateyv reis birazdan gider soğuk baklava alırım![]()