❌İndirim Bitti! Yemeksepeti birçok restoranda geçerli indirim kodu LEZZET

catsped

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,200
Aslında yeni değil geçen ayda vardı böyle bir şey ama Şubat ayı için yenilenmiş sanırım az önce sipariş vermek için girdiğimde fark ettim bilmeyen varsa diye paylaşmak istedim. Kupon ekle kısmına LEZZET yazıp eklerseniz birçok restoranda değişken miktarlarda indirim oluyor. Bazısında 300'e 150, bazısında 500'e 200, bazısında 350'ye 150 gibi. Ben attığım görseldekini sipariş verdim çok uyguna geliyor bu şekilde.

WhatsApp Image 2026-02-13 at 20.35.30.webp

Aslında yeni değil geçen ayda vardı böyle bir şey ama Şubat ayı için yenilenmiş sanırım az önce sipariş vermek için girdiğimde fark ettim bilmeyen varsa diye paylaşmak istedim. Kupon ekle kısmına LEZZET yazıp eklerseniz birçok restoranda değişken miktarlarda indirim oluyor. Bazısında 300'e 150, bazısında 500'e 200, bazısında 350'ye 150 gibi. Ben attığım görseldekini sipariş verdim çok uyguna geliyor bu şekilde.

Alıntıyı görüntüle
Bende verdim yeni konu açmışsın şansa çiğköfte söylemişim

Bende verdim yeni konu açmışsın şansa çiğköfte söylemişim
Tek uygun seçenek her zaman çiğköfte oluyor o yüzden online'dan çiğköfte harici bir şey sipariş etmiyorum. Evde şu komagene dürümlerinin aynı lezzetini yakalayabilsem inan bunu da bırakırım çünkü Bim'de 1 kilo birebir komagene çiğköftesiyle aynı lezzette çiğköfte 50 liradan falan satılıyor sanırım 150 liraya 20 tane dürüm çıkarırım ama işte evde güzel olmuyor taklit edemiyosun komagene dürümü

Bunun tarihi var mı ? Ay sonuna kadar mı ? Yemeksepeti benim bozuk olduğu için üyeliğim yokta :D

Bunun tarihi var mı ? Ay sonuna kadar mı ? Yemeksepeti benim bozuk olduğu için üyeliğim yokta :D
Alacağın yere göre değişir benim geçen ay 3 kez kullanma hakkım vardı bitmişti şuan tekrar kullanabiliyorum sanırım yenileniyor sürekli

WhatsApp Image 2026-02-13 at 20.44.28.webp

Tek uygun seçenek her zaman çiğköfte oluyor o yüzden online'dan çiğköfte harici bir şey sipariş etmiyorum. Evde şu komagene dürümlerinin aynı lezzetini yakalayabilsem inan bunu da bırakırım çünkü Bim'de 1 kilo birebir komagene çiğköftesiyle aynı lezzette çiğköfte 50 liradan falan satılıyor sanırım 150 liraya 20 tane dürüm çıkarırım ama işte evde güzel olmuyor taklit edemiyosun komagene dürümü
artık cipsli çiğ köfte harici de yiyemiyorum çok sarıyor

Çiğ köfte siparişi verecektim de ayın 15'ini beklemek daha mantıklı, Komagene kampanyasıyla birleştiririz.

Bayadır var bu kampanya :D Her ay 4 kullanma hakkınız var her ayın birinde yenileniyor

hocam bim cigkoftesi de komagenenin yerini tutmaz ama ya. en son ne zaman yediniz bim cigkofte? ben artik yogun bir hamurumsu bulgur toplaci olarak goruyorum onu hicbir lezzeti yok

ya bu lanet kupon yılbaşından beridir hesapta kayıtlı gözüküyor fakat kupon ortada yok, mail atınca ilk siparişe özel diye saçmalıyolar her hesapta gözüken şey bizde yok, bunu nasıl geri getiricez bilen varmı

Geri