S26+ geekbench 6 skoru açıklandı - s25 ve s25+ alınır mı

s25 vs s26

• Oy kullanan toplam üye
    7
Beyler sizce 15 pro dan s25'e geçsem akıcılık olarak bir fark olur mu? Android kullanmayı daha çok seviyorum ama nasip olmadı güzel bir cihaz almak, ya da s26'yı bekleyip ona göre mi karar vermeliyim?

Honor magic 7 pro yu satıp geçmeyi düşünüyordum ama honor dan devam

Beklenen sıçrama yok gibi duruyor ama erken test olabilir final hali önemli
bir de 15-20 dk yükten sonraki performansı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler sizce 15 pro dan s25'e geçsem akıcılık olarak bir fark olur mu? Android kullanmayı daha çok seviyorum ama nasip olmadı güzel bir cihaz almak, ya da s26'yı bekleyip ona göre mi karar vermeliyim?
15 prodan s25e geçersen pek tatmin etmez 26 ultra geçebilirsin istersen
s26 ve s26+ kamera olarak memnun etmez 15 prodan sonra

İos 26'dan geçeceksen görürsün onun dışında iki os'uda kullanan biri olarak fark yok ikiside yazılım işini oturtmuş iki marka

bence s24u ve s25u kullananların s26 geçmesi için çokta bi sebep yok. işlemci olarak en yeni işlemci ile kamerası falan iyi, ki zaten s24u ile s25u kamerasına kötü diyen 1 elin 5 parmağını geçmez. şarj hızı kişiden kişiye değişir ama ben 45w ın 5000mah için yeterlı olduğunu düşünüyom. daha 2030 a kadar iki telefonda garanti güncelleme alacak. ondan dolayı bence hala taş gibi telefonlar. 0 dan alınırsa s26 almak o zaman mantıklı olur.

bence s24u ve s25u kullananların s26 geçmesi için çokta bi sebep yok. işlemci olarak en yeni işlemci ile kamerası falan iyi, ki zaten s24u ile s25u kamerasına kötü diyen 1 elin 5 parmağını geçmez. şarj hızı kişiden kişiye değişir ama ben 45w ın 5000mah için yeterlı olduğunu düşünüyom. daha 2030 a kadar iki telefonda garanti güncelleme alacak. ondan dolayı bence hala taş gibi telefonlar. 0 dan alınırsa s26 almak o zaman mantıklı olur.
ben düz s23ten geçiyorum kalem lazım elimdekini de satmayacağım
s23 ultradan bile geçmeye pek gerek yok ama işlemciye yine biraz muhtaç olan ekranı daha iyi olsun isteyen yazılım desteği fazla olan telefona geçeyim diyen geçebilir

ben düz s23ten geçiyorum kalem lazım elimdekini de satmayacağım
s23 ultradan bile geçmeye pek gerek yok ama işlemciye yine biraz muhtaç olan ekranı daha iyi olsun isteyen yazılım desteği fazla olan telefona geçeyim diyen geçebilir
bence s23u dan geçilir. çünkü ram, işlemci vs gibi genel özelliklerde biraz geride kaldı, zaten piyasa standartı 8gb ram olmuşken 12 veya 16ya geçmek ileriye yönelik olur. birde s23 lerin güncelleme desteğinin kesildiğini duyduydum, eğer doğru ise geçmemek için bi sebep yok. ben s24u aldım yakın zamanda ve açıkçası güncelleme ömrü biteseye kadarda değiştirmem. s24 deki spende bende çok güzel bluetoothlu olması vs. aynı özellikli speni s26 ve ilerki telefonlardada getirmeliler. s25deki incelemelere baktığımda dokunmatik dışında hiçbi vasfı yoktu. bence uzaktan kullanabilmekte cazip geliyo insana.

bence s23u dan geçilir. çünkü ram, işlemci vs gibi genel özelliklerde biraz geride kaldı, zaten piyasa standartı 8gb ram olmuşken 12 veya 16ya geçmek ileriye yönelik olur. birde s23 lerin güncelleme desteğinin kesildiğini duyduydum, eğer doğru geçmemek için bi sebep yok. ben s24u aldım yakın zamanda ve açıkçası güncelleme ömrü biteseye kadarda değiştirmem. s24 deki spende bende çok güzel bluetoothlu olması vs. aynı özellikli speni s26 ve ilerki telefonlardada getirmeliler. s25deki incelemelere baktığımda dokunmatik dışında hiçbi vasfı yoktu. bence uzaktan kullanabilmekte cazip geliyo insana.
s23 one ui 8.5 alcak 9 alcak 10 almıcak

s23 one ui 8.5 alcak 9 alcak 10 almıcak
o zaman yanlış haber okumuş olabilirim. s23 lerin kritik güvenlik güncellemesi dışınds güncelleme almicaklarını duymuştum. yinede bence s23u dan s25u ya falan geçilir ama s24 ve üstü varsa çokta bi sebep yok. sadece yeniliğin içinde takılma devam edilir.

Alıntıyı görüntüle
sonuç bayağı kötü gelmiş
s26+ çıkınca herkes s25+ ve s25 alır fiyatları düşmez bence
sizce nolur s25 ve s25+ almayı düşünenler napsın
Android tarafında bence 50+ fiyatı olan her telefonun performansı şuan ideal.
Andoid'de esas albenisi bana göre tasarım. Kameralar bile çok iyi artık zaten.
Sıkıntı şu evet cihazlar güçlü ama hala onu kullanacak oyun yok.
Millet GTA 5 falan çalıştırmaya başladı mediumda ama normal kullanıcılarin çoğu bunu bilmyor.
İşlemcinin gücünü kullanacak oyunlar lazım. 100k verdiğim bir cihazla da insta kaydiriyorum sadece 20k verdiğim cihazlarda insta kaydiriyorum.
Fotoğraf desen yine hepsi artık çok iyi.
100k'lik cihazı alıp yalandan 1-2 gün foto çekilir etrafa zoom atılır sonra salınır.

bence s23u dan geçilir. çünkü ram, işlemci vs gibi genel özelliklerde biraz geride kaldı, zaten piyasa standartı 8gb ram olmuşken 12 veya 16ya geçmek ileriye yönelik olur. birde s23 lerin güncelleme desteğinin kesildiğini duyduydum, eğer doğru ise geçmemek için bi sebep yok. ben s24u aldım yakın zamanda ve açıkçası güncelleme ömrü biteseye kadarda değiştirmem. s24 deki spende bende çok güzel bluetoothlu olması vs. aynı özellikli speni s26 ve ilerki telefonlardada getirmeliler. s25deki incelemelere baktığımda dokunmatik dışında hiçbi vasfı yoktu. bence uzaktan kullanabilmekte cazip geliyo insana.
bluetooth s pen kamera hariç işe yarıyor mu neler yapmaya yarıyordu
kamera için saat var zaten

Android tarafında bence 50+ fiyatı olan her telefonun performansı şuan ideal.
Andoid'de esas albenisi bana göre tasarım. Kameralar bile çok iyi artık zaten.
Sıkıntı şu evet cihazlar güçlü ama hala onu kullanacak oyun yok.
Millet GTA 5 falan çalıştırmaya başladı mediumda ama normal kullanıcılarin çoğu bunu bilmyor.
İşlemcinin gücünü kullanacak oyunlar lazım. 100k verdiğim bir cihazla da insta kaydiriyorum sadece 20k verdiğim cihazlarda insta kaydiriyorum.
Fotoğraf desen yine hepsi artık çok iyi.
100k'lik cihazı alıp yalandan 1-2 gün foto çekilir etrafa zoom atılır sonra salınır.
ben bol bol 200 mp fotoğraf çekeceğim onlardan pdf falan yaparım hatta onlarda düzenleme de yapacağım o yüzden güçlü npu ve cpu lazım
fotoğrafı 6 yıl boyunca çekeceğim bırakma lüksüm yok :d
oyunu bilgisayardan oynuyoz

o zaman yanlış haber okumuş olabilirim. s23 lerin kritik güvenlik güncellemesi dışınds güncelleme almicaklarını duymuştum. yinede bence s23u dan s25u ya falan geçilir ama s24 ve üstü varsa çokta bi sebep yok. sadece yeniliğin içinde takılma devam edilir.
1771010650591.webp

gemini proya yaptırdım hocam böyleymiş

Geri