ATK N9 PRO/ULTRA ekolayzer ayarları hakkında yardım

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Merhaba iyi forumlar herkese, atk n9 ultra modeli bugün elime ulaştı driverı kurdum ekolayzer ayarlarını kurcaladım ama sesler çok tiz geliyor. Daha önce ekolayzer ayarı yapmadım o yüzden hiç bir bilgim yok bende hazır profilleri denedim ama sesler yinede önce ki kulaklığım cloud 3 e göre daha tiz geliyor.

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum

denemek icin mi aldiniz yoksa uzun sureli kullanim icin mi eger satmayi dusunuyorsaniz almak istiyorum discordunuz varsa mikrofonunu da merak ediyorum acikcasi

denemek icin mi aldiniz yoksa uzun sureli kullanim icin mi eger satmayi dusunuyorsaniz almak istiyorum discordunuz varsa mikrofonunu da merak ediyorum acikcasi
Denemek için aldım ilgileniyorsan satabilirim

nasıl memnun musun
Hocam kaliteli gibi kulaklık ben çok anlamıyorum ama ekolayzer ayarlarından anlamıyorum ve sesler çok tiz geliyor. Ekolayzerdan bir ayarı bir tık arttırdığımda bile ses farkını anlayabiliyorum o yüzden kaliteli galiba diyorum. Onun dışında sağlamlık, driver falan gayet hoş yapmışlar 3 gündür bende toplam 6-7 saat kullandım şarjı hala 90

Merhaba iyi forumlar herkese, atk n9 ultra modeli bugün elime ulaştı driverı kurdum ekolayzer ayarlarını kurcaladım ama sesler çok tiz geliyor. Daha önce ekolayzer ayarı yapmadım o yüzden hiç bir bilgim yok bende hazır profilleri denedim ama sesler yinede önce ki kulaklığım cloud 3 e göre daha tiz geliyor.

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum
Eq ayarı yaptın mı hocam, yaptıysan atabilir misin

Geri