NanyaRevB
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 715
samsung.com.tr'den aldım, G6 G61SD, ayın 10'unda aldım, pazartesi iade edeceğim, g5'i de iade ettim parası geldi.Hangisi?
Nerden aldın?
Yeni mi aldın?
samsung.com.tr'den aldım, G6 G61SD, ayın 10'unda aldım, pazartesi iade edeceğim, g5'i de iade ettim parası geldi.Hangisi?
Nerden aldın?
Yeni mi aldın?
Ver iade g6 yi da.samsung.com.tr'den aldım, G6 G61SD, ayın 10'unda aldım, pazartesi iade edeceğim, g5'i de iade ettim parası geldi.
MSİ'ın QD-LED'leri hoşuma gidiyor, amazonu takip edip alacaz napakVer iade g6 yi da.
Amazonda güzel bir oled inidirimi denk getirsen amazondan al.
Ne kadar dramatik fiyat değil mi keşke zıplamasaydım şimdi 43.500'e alırdım. Ürün jelatinleri bile üzerinde gelmişti bu arada. Ürünü alana hayırlı olsun en fazla iade edersin kapında gelir alırlar fiyatı süper.Kim aldıysa hayırlı olsun ama keşke hemen zıplamasaydı çünkü bu kadar dramatik bir fiyat farkı anca sorunlu ürünlerde oluyor yani ölü pixel kesinlikle vardır. Ayrıca orijinal kutudan başka kutuyla gönderiliyor diyor.
MSİ da güzel Vieweonic de güzel.MSİ'ın QD-LED'leri hoşuma gidiyor, amazonu takip edip alacaz napak
Valla şu an aklımda bir 32-34 inç almak var ya, sıktı artık yani, Hacım 21x9 sıkıntı biraz yaMSİ da güzel Vieweonic de güzel.
Sana 21x9 lazım aslında....
Hep dedim dinelemedin beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi alsan 16x9 a tevbe edersin...
34 inç canım 21x9 larValla şu an aklımda bir 32-34 inç almak var ya, sıktı artık yani, Hacım 21x9 sıkıntı biraz ya
Hiç uzatmayacağım tek kelime;27 inçte 4K deneyimi nasıl? Aşırı fazla keskinolmuyor mu? 24 inç 2K'dan daha mı yoğun PPI?
27" 4K nın keskinliğini yakalamak için 2k 18" bir monitör kullanmak gerekiyor anca öyle PPI oranları eşitleniyor. Ben M28U kullanıyorum görüntü kalitesi muazzam, şahsen 4K IPS den 2K oled bile olsa asla geçmem anca 4K oled e geçilir çünkü 27" de 2K aşırı sırıtıyor görüntü leş gibi. Şimdi birileri çıkıp yooo bende leş gibi değil diyecek ama o arkadaşların 4K dan haberi yok muhtemelen.27 inçte 4K deneyimi nasıl? Aşırı fazla keskinolmuyor mu? 24 inç 2K'dan daha mı yoğun PPI?
Ne zaman cikiyon hocam?27" 4K nın keskinliğini yakalamak için 2k 18" bir monitör kullanmak gerekiyor anca öyle PPI oranları eşitleniyor. Ben M28U kullanıyorum görüntü kalitesi muazzam, şahsen 4K IPS den 2K oled bile olsa asla geçmem anca 4K oled e geçilir çünkü 27" de 2K aşırı sırıtıyor görüntü leş gibi. Şimdi birileri çıkıp yooo bende leş gibi değil diyecek ama o arkadaşların 4K dan haberi yok muhtemelen.
Çok keskin oluyor. Pikseli göremiyorsun çok canlı ve net geliyor gözüne.27 inçte 4K deneyimi nasıl? Aşırı fazla keskinolmuyor mu? 24 inç 2K'dan daha mı yoğun PPI?
Bende 4k M27UP kullanıyorum. 4k OLED olmadığı sürece geçmem. Süper bir şey ya 27" 4k.27" 4K nın keskinliğini yakalamak için 2k 18" bir monitör kullanmak gerekiyor anca öyle PPI oranları eşitleniyor. Ben M28U kullanıyorum görüntü kalitesi muazzam, şahsen 4K IPS den 2K oled bile olsa asla geçmem anca 4K oled e geçilir çünkü 27" de 2K aşırı sırıtıyor görüntü leş gibi. Şimdi birileri çıkıp yooo bende leş gibi değil diyecek ama o arkadaşların 4K dan haberi yok muhtemelen.
2k 27" "kötü değil zaten tavsiye edilen boyut, 32" 4k tavsiye ediliyor. 2k 27" OLED, 4k IPS 27" iyidir fakat OLED olsa daha iyi olur demek istemiştir. 4k'dan 2k düşmemek adına.Ne zaman cikiyon hocam?
Şu fırsat düşseydi bana ölü piksel çıksa bile değişimle hallederdim THH vererek o sıra kullanır keyfime bakardım. Samsung global adreslerine şikayet eder yerel arayıp çözüm sağlardı bir şekilde.Ölü pikselli diyor ama ben ve forumdan 2 arkadaş ölü pikselli diye rog oled aldık.
Üçümüzde de çıkmadı ölü piksel.
Denemeye değer bence bu fiyata.
Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms Oyun Monitörü LS27FG812SUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms Oyun Monitörü LS27FG812SUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu