Ben aldım ürünleri güzel ama iade ve garanti olayı leş iade veya garanti ile uğraşmadım ancak iqde şöyle zaten belirtiyolar paket açıldığı anda 14 günlük iade bile kabul etmiyorlar garanti kısmınıda insanlar pek beğenmiyorMerhaba
Wraith sitesinden mouse almayı düşünüyorum ama Wraith'in iade ve garanti konusunda iyi olmadığını duydum. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi?
Ben aldım ürünleri güzel ama iade ve garanti olayı leş iade veya garanti ile uğraşmadım ancak iqde şöyle zaten belirtiyolar paket açıldığı anda 14 günlük iade bile kabul etmiyorlar garanti kısmınıda insanlar pek beğenmiyor
Garantidede ürün değiştirmek yerine tamir yapıyorlarmış sanırım. Bir çok kişinin mouse larını tamir etmişler.Garantisi iyi olabilir belki onu bilmiyorum ama iadesi rezalet. Aslında şikayet edilmesi lazım iade politikası yasalara göre teknik olarak aykırı olduğu için ama şikayet edilmediğinden rahat rahat yazabiliyorlar demek ki.
tamiri sağlanabilecek bir noktadaysa neden yapılmasın ki, ben de bunun tüketici tarafından suistimal edildiğini düşünüyorumGarantidede ürün değiştirmek yerine tamir yapıyorlarmış sanırım. Bir çok kişinin mouse larını tamir etmişler.
Burası türkiye.Herkesin kendi kanunu var.Garantisi iyi olabilir belki onu bilmiyorum ama iadesi rezalet. Aslında şikayet edilmesi lazım iade politikası yasalara göre teknik olarak aykırı olduğu için ama şikayet edilmediğinden rahat rahat yazabiliyorlar demek ki.
Tamir konusunda karşı değilim sürdürülebilirlik açısından iyi bir durum ama ben kusursuz bir ürün parası veriyorum ve 2 yıl bu ürünün kusursuz olarak devam etmesi daha iyi olacaktır.tamiri sağlanabilecek bir noktadaysa neden yapılmasın ki, ben de bunun tüketici tarafından suistimal edildiğini düşünüyorum
mouse'un sadece sol click switchini değiştirip hiçbir şey olmamış gibi kullanıma devam edecekken niye komple ürün değiştirilsin ki