🔥İndirim Yemeksepeti 2x Popeyes XL + 2x 1L İçecek + Algida Boom Kutu 275 TL

Eğer kaynınız doysun verdiğim paraya değsin diyosanız menünün yanına 1 tane kaburga yapın ve patatesi en büyük 284 tl oluyor çok daha iyi dondurmadan
Valla ben dondurmayı örnek olarak yaptım zaten. Büyük kutu, yemekten sonra yerim diye. Herkes de ondan almış. Kimseye de getirmiyorlar büyük ihtimal. 180 TL'ye gelmemesi daha karlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım merkezinden oluşturabiliyorsun da hemen olmuyor, talep olusturuyorsun sonra onların cevap vermesini bekliyorsun. Genelde ertesi gün falan veriyorlar. Ben de oluşturdum öğlen bekliyorum
Direkt hiç bir şey gelmedi, para iadesi istiyorum derseniz anında para geliyor hocam.

Yok hocam, otomatik talep olusturuyor. Birinin yanitlamasini bekliyorsunuz. Bazen saatler, bazen gunler suruyor. En azından bende oyle
Yemeksepeti olduğuna emin misiniz hocam. Belki farklı yerden deniyorsunuzdur. Ben canlı desteğe bağlanıyorum direkt anında iade yapıyorlar.

Yemeksepeti olduğuna emin misiniz hocam. Belki farklı yerden deniyorsunuzdur. Ben canlı desteğe bağlanıyorum direkt anında iade yapıyorlar.
Yemeksepeti hocam. Her eksik geldiğinde otomatik talep oluşturup bekletiyor. Çoğu zaman da vermiyorlar. O yüzden zorunda olmadıkça kullanmıyorum.

Yemeksepeti tab gıda için 250 TL indirim veriyor. Hepsinin üst limiti farklı 400, 450 ve 500 şeklinde. Popeyesta neden kutu dondurma satılıyor bilmiyorum fakat sevgililer günü özel Buffalo soslu Orange Flag diye bir sandviç çıkarmışlar. Büyük ihtimal XL sandviçin buffalo soslu hali. Bu menü 1L Cola ve orta boy patatesle birlike 380 TL. Buna ek olarak Promosyon İçecek kısmından +55 TL'ye 1L Cola ve Promosyon Tatlı kısmından +90 TL'ye Algida Boom Boom (570) ML yazan dondurmayı eklerseniz menü totalde indirimi ekleyince 275 TL'ye geliyor. Değerlendirebilirsiniz, sipariş verdim eve geldiğinde menüdeki içerik XL sandviç mi diye yazarım konuya.

Not : Evet burgerler XL, sadece ekstra sos sürülmüş.
2. Not : Yarın sipariş geçecekler için söyleyeyim dondurmayı örnek olarak ekledim, 90 TL'ye başka bir şey ekleyebilirsiniz. Kutu dondurma kimseye gönderilmiyor büyük ihtimal. Ekleyecek bir şey bulamazsanız, bilerek dondurma sipariş edip gelmedi diye para iade isterseniz, diğerleri 185'e gelmiş oluyor.
bende indirim olmadı nasıl yaptınız

Yemeksepeti tab gıda için 250 TL indirim veriyor. Hepsinin üst limiti farklı 400, 450 ve 500 şeklinde. Popeyesta neden kutu dondurma satılıyor bilmiyorum fakat sevgililer günü özel Buffalo soslu Orange Flag diye bir sandviç çıkarmışlar. Büyük ihtimal XL sandviçin buffalo soslu hali. Bu menü 1L Cola ve orta boy patatesle birlike 380 TL. Buna ek olarak Promosyon İçecek kısmından +55 TL'ye 1L Cola ve Promosyon Tatlı kısmından +90 TL'ye Algida Boom Boom (570) ML yazan dondurmayı eklerseniz menü totalde indirimi ekleyince 275 TL'ye geliyor. Değerlendirebilirsiniz, sipariş verdim eve geldiğinde menüdeki içerik XL sandviç mi diye yazarım konuya.

Not : Evet burgerler XL, sadece ekstra sos sürülmüş.
2. Not : Yarın sipariş geçecekler için söyleyeyim dondurmayı örnek olarak ekledim, 90 TL'ye başka bir şey ekleyebilirsiniz. Kutu dondurma kimseye gönderilmiyor büyük ihtimal. Ekleyecek bir şey bulamazsanız, bilerek dondurma sipariş edip gelmedi diye para iade isterseniz, diğerleri 185'e gelmiş oluyor.
hocam eyv siparişi vrdik

Orange flag 20 şubata kadar devam. Nays %14'ten faydalanmak için ileri tarihli sipariş verdim. Kola ve dondurma yerine 1 parça göğüs ekledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri