ne çektirmişler be sana böyle ahhaahha jsdfaskjdfhgKarşına çıkan ben miyim? Milyonlarca soru yağmuruna tutan sensin. Yok garanti ver, yok destek ver, yok g65b niye aldırmadın, yok IPS tezek gibiyse niye önerdin zart zurt dönüp dolaşıp senin o üç kuruşluk monitörüne geliyoruz. Yok ben çalışıyorum ne zorlukta kazanıyorum tabii ki sorun yaşarsam sorunumu karşılayacaksın diyorsun. Bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor. Bir monitör önerdik sanki ürünü benden almışsın gibi her gün daraldın beni. En son dayanamadım bastım engeli. Yaşım 23 bu arada benden büyüksen ve bunları yazıyorsan gerçekten yazık. İnsanların iyi niyetini suistimal etmekten başka bir şey yaptığın yok. Konu açtın monitör önerisi yaptık diye benden monitör osd ayar önerisi istedin, Gigabyte Center uygulamasın da sorun yaşadın yine bana yazdın, başkası g65b almış dedin yine bana yazdın, başka konulara gelip IPS kötülüyorsun diyerek (qd oled ile kıyasladığım halde) bana niye m27up önerdin diye yazdın, sorun yaşarsam masrafı sen karşılarsın diye yazdın. Ya yazdın da yazdın yaka silktim senden zaten. Buradan da engelliyorum bıktım sizin gibilerden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eleman 1 tane 4k IPS monitör aldı her şeyle kıyaslıyor. Yeşilde g65b alan bir kullanıcıyla kıyaslayıp geldi benim konuma IPS tezek gibiyse g65b alsaydım gömüyorsun diyor. QD oled ile IPS kıyaslaması yaptım bir başkasıyla konuşuyorum araya girip laf atıyor. Bir tane monitör almış her yere herkese yazıyor. Anladık da anladık bir de demesi yok mu ben ne zorlukla kazandım bu parayı monitör de sorun yaşarsam sen destek çıkacaksın diye.
Aynı videodaki durumu yaşıyorum.
Ablacım ben satmadım sana monitörü aloo git nereden aldıysan oraya yaz.![]()
belki alan kişi iptal etmiştir hoSabah kalkar kalkmaz bi stok daha gelmiş
Ulan göz göre göre mat oled aldık ya.. yapacak bir şey yok artık.
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum hocam olabilir, bu fiyata iyi geldi banane çektirmişler be sana böyle ahhaahha jsdfaskjdfhg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
belki alan kişi iptal etmiştir ho
Samsung TV tarafında parlak kaplamalarda dahi bile farklılığa gitti misal 2024 S90D ile 2025 S90F modeli için netlik farkı belli.Sabah kalkar kalkmaz bi stok daha gelmiş
Alıntıyı görüntüle
Bence manyak fiyat ölü piksel olsa bile ortalarda 10 tane olmadığı sürece alırdım ben.bilmiyorum hocam olabilir, bu fiyata iyi geldi bana
zaten koşulsuz iade var 30 gün
bakalım ya beğenmezsem iadeSamsung TV tarafında parlak kaplamalarda dahi bile farklılığa gitti misal 2024 S90D ile 2025 S90F modeli için netlik farkı belli.
2024 G80SD 2025 G81SF mat bitirişli monitörlerinde de değişiklik oldu görüyoruz netliği azaltan kaplamayı daha ağır yoğun agresif mat kullandı.
@XPCX
Polarizer yokluğu etkiliyor malesef.
Qd Oled monitörler için, 2024 model S90D TV de kullanılan parlak kaplama gibi ona benzer bir alternatif çıkarsalar güzel olurdu. 2025 model s90f de ki parlak kaplama daha bulanık mesela.
S90F ile S90D
Hayırlı olsun hocam. Bu modeli 6 ay kullandım ne kadar mat oled sevmesem de çok iyi fiyat.Sabah kalkar kalkmaz bi stok daha gelmiş
Alıntıyı görüntüle
bunu yazarken girip baktım 1 stok gelmiş hocam üzmek istemem ama aldımYetişememenin verdiği hüzün.
Tüketici hakem heyetine dilekçe yazın, monitörü kullanmaya devam. Karar lehinize çıkacaktır hem iade alırsınız hem de monitörü kullanmıs olursunuz. Keyifleri bilirBen samsung almamaya niyet ettim, G6 aldım ortasında ölü piksel çıktı herifler kabul etmiyor...
Nasip hocam, sen mesajı attıgında varmıs stok girdim alabildimEkran açıktı bende 2 reels kaydırdım 1 saattir aralıksız bakıyorum ne yaptın reis.![]()
mat mattır hocam 2kda memnun değilseniz 4kdada memnun olmazsınız.Hmm aga bu 27'' miş sizce 38.000'e 9 taksit glossy 32'' 4k monitör mü bu mu ? Çok kararsız kaldım şuan g6'ım var mat ekran ve memnun değilim, bu memnuniyetsizliği 4K'da da yaşar mıyım ?