Yardım Yunus polisten dayak yedim napmalıyım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

alcapone0134

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Motorla Yunus polis çevirmesine denk geldim motordan in lan dedi kaskım yoktu kaskın nerde lan senin yar.. kafa dedi bende düzgünce abi kaskın içi pis şuan o yüzden takmıyorum dedim bir anda bağırmaya başladı sen benle nasıl konuşuyorsun a..koyarım senin diye kafama vurdu, sonra abi hayırdır kötü biseymi dedim tuttu beni arabaya bindirip sapkamida kapatıp küfür ederek bana vurmaya başladı telefonumu aldılar şifresini zorla açtırıp galerime girdiler video çektim mi diye baktılar teroristmişim gibi hareketler yaptılar napabilirim bu durumda şikayetçi olsam hiç bir şekilde sonuçlanacağını sanmıyorum hâla şok içerisindeyim babamdan yemedigim dayağı küfürü orda yedim

Çevreden kamera görüntüsü toplayıp gerekli yerlere başvuracaksın. Telefonunu karıştırdığının görüntüsünü de bulursan ciddi davalar açılabilir.
Polislerin bodycam'i varsa ve senlik bir olay varsa haksız da çıkabilirsin.

öncelikle geçmiş olsun. kamera görüntüsü toplamaya savcılık veya mahkeme kararı olmadan kimse izin vermez. önce müracaat etmen lazım bu mercilere. olayın akışı bana eksik geldi biraz ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum

bu konular hassas konular hele bir görüntü bulursan onların başı çok yanar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle geçmiş olsun. kamera görüntüsü toplamaya savcılık veya mahkeme kararı olmadan kimse izin vermez. önce müracaat etmen lazım bu mercilere. olayın akışı bana eksik geldi biraz ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum
benim motorum çalınmıştı mobese mobese dükkan dükkan bizzat polis demişti git görüntü bul böyle gelme diye :D

şahsen benim dükkanıma gelsen ben vermem görüntüyü o yüzden garanti olarak mahkeme savcılığa başvurulması gerekir. zaten onlarda ilgili talimat yazısını bölge karakoluna gönderirler

Abi Allah belamı versin durduk yere dövdüler ne küfür ettim ne saygısızlık yaptım atarlı atarlı konuşuyorlardi birisi gelip bilerek ayagima basıyor diğeri kafamdan tutup sallıyor

Abi Allah belamı versin durduk yere dövdüler ne küfür ettim ne saygısızlık yaptım atarlı atarlı konuşuyorlardi birisi gelip bilerek ayagima basıyor diğeri kafamdan tutup sallıyor
büyük ihtimalle adanadasın :)

yunusun vurduğu yer acımaz boşver böyle yapmasalar it köpek daha faal gezer ortalıkta, sen kurunun yanında yaş olarak yanmışsın sağlık olsun de geç bence

Motorla Yunus polis çevirmesine denk geldim motordan in lan dedi kaskım yoktu kaskın nerde lan senin yar.. kafa dedi bende düzgünce abi kaskın içi pis şuan o yüzden takmıyorum dedim bir anda bağırmaya başladı sen benle nasıl konuşuyorsun a..koyarım senin diye kafama vurdu, sonra abi hayırdır kötü biseymi dedim tuttu beni arabaya bindirip sapkamida kapatıp küfür ederek bana vurmaya başladı telefonumu aldılar şifresini zorla açtırıp galerime girdiler video çektim mi diye baktılar teroristmişim gibi hareketler yaptılar napabilirim bu durumda şikayetçi olsam hiç bir şekilde sonuçlanacağını sanmıyorum hâla şok içerisindeyim babamdan yemedigim dayağı küfürü orda yedim
Bilemedim ben yunus polis olsam kask takmayan bir elamanı çevirip dövermiyim herhalde çocuksa döverim ama söver miyim bilemedim

Tas kafalı, kollar faça bir tip olsa aynısını yaparlar mıydı acaba?

İşte arkadaşın görünüşü nü bilmiyoruz belki tas kafa parlak mont giyen birisidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada cg gibi bu tür motoru kullanıp hırt görünüşüne sahipse hak eder ama konu zaten troll oldugu için üstüne konuşulmaz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,843
Üyeler
188,995
Son üye
esmaralda
Geri