R7 9700X 360mm AiO önerisi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,150
Bütçe
6000
Bu işlemci için sıvı soğutmaya o kadar para vermeye gerek yok bir tane kaliteli kule tipi bu işlemci için yetiyor bende bu işlemciyi kullanıyorum imzamdaki sistemdeki soğutucu ile maks 70 dereceyi görüyor.

5500-6.000 TL civarı bütçem var. https://www.hepsiburada.com/msi-mag...i-sogutma-p-HBCV00006Y9CTD?magaza=Hepsiburada aklımda bu model var. Beyaz sistem topladım bunu da beyaz yapmak istiyorum. Aşağı yukarı bu kadar bütçem var. Üstüne çıkamam.
kasa nedir eğer içine alabiliyorsa

Kasam MSI 100R PZ
Bu işlemci için sıvı soğutmaya o kadar para vermeye gerek yok bir tane kaliteli kule tipi bu işlemci için yetiyor bende bu işlemciyi kullanıyorum imzamdaki sistemdeki soğutucu ile maks 70 dereceyi görüyor.
Şu an mevcutta Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB kullanıyorum ama beyaz kasada çok hoş durmuyor gibi karar veremedim geçip geçmemek arasındayım.

Sesli ve daha iyisi var bu bütçede.
Beyazı stoğa girerse bu kesinlikle.
Geçen Lian Li Galahad Trinity Performance 4K'ya düşmüştü gaming gecesinde yanlış hatırlamıyorsam oda çok iyi fiyatına göre.

aman geçme hocam boşa para verirsin.

Sesli ve daha iyisi var bu bütçede.
Beyazı stoğa girerse bu kesinlikle.
Geçen Lian Li Galahad Trinity Performance 4K'ya düşmüştü gaming gecesinde yanlış hatırlamıyorsam oda çok iyi fiyatına göre.
Biraz indirim kovalayacağım o zaman eğer 4k civarına beyaz 360mm aio bulabilirsem geçerim.

Biraz indirim kovalayacağım o zaman eğer 4k civarına beyaz 360mm aio bulabilirsem geçerim.
yine pahalı bence hocam. sonuçta kule tibi gibi neredeysae ölümsüz olan bir ürün değil. 2-3 yıla bozuluyor diyorlar

Geri