copierbond
80+
- Reaksiyon skoru
- 156
Kaç aylık davet koduTurknete gecmek isteyen varsa davet kodu verebilirim
Kaç aylık davet koduTurknete gecmek isteyen varsa davet kodu verebilirim
Nasıl yani hocam 1 aylik olmuyor mu kodlarKaç aylık davet kodu
Siz davet kodu demişsiniz ben yanlış anladım.Nasıl yani hocam 1 aylik olmuyor mu kodlar
Şimdi anladim hocam ihtiyaci olan varsa buyursunSiz davet kodu demişsiniz ben yanlış anladım.
Lazım olan varsa.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yeni alan ve yeni gelenler için.Bu kodlar 0dan kurulum için mi yoksa aktif üyelik varken oluyormu
hocam herhangi bir cayma ücreti cıktı mı? benimde 100 küsür günüm var ona göre bende gecebilirimYeni alan ve yeni gelenler için.
Konu için teşekkürler. 3 ay bedava ile 1000mbps fibere geçtim. Türk telekom sözleşmeme 87 gün kalmıştı arada kaçtık![]()
Tahminen çıkar ama 2500 tl ye kadar karşılıyoruz dedi. 2500 tl yi geçmez diye düşünüyorum. İsterseniz 19 una kadar bekleyin sonucu yazarım. (19u son tarih göründüğü için)hocam herhangi bir cayma ücreti cıktı mı? benimde 100 küsür günüm var ona göre bende gecebilirim
1 aylık kodlardan konuya gönderdim size kaç ay lazımTam ihtiyacım olan fırsat bu ama 3 tarayıcı 2 cihazdan denedim hiçbir teklif vermiyor.
2-3 olsa tadından yenmezdi ama 3 ay %50 olanı kullanıcam sanırım.1 aylık kodlardan konuya gönderdim size kaç ay lazım