🔥İndirim Huawei Matebook D14 i5 13420H 16gb ram 512gb ssd 14" Laptop 24.999 tl

amazonun indirim kuponuyla bu laptop ı 19.500 e aldım dün , bu fiyat performans açısından daha iyi değil mi

Alıntıyı görüntüle
ram 8

oyun bilgisayarı olmadığı için ramin önemi çok var mı ki , bunu alan google ve office e girer bence
ben pcde sadece chrome kullanırken 15-16 gb ram kullanıyorum bana yetmez
1771177695844.webp

9 tane sekme açık

@Peter B. Parker komik olan nedir dostum. Sözümün arkasındayım fiyatını haketmeyen bir cihaz indirim sayılamaz. ( 50k lık 4060 laptopun 40k ya düşmesi gibi bir şey bu . Ne zaman hakettiği fiyatın altına düşer o zaman indirim sayılır diye düşünüyorum . )

25bin bütçe ile bu performansı ikiye katlayacak outlet veya ikinci el ürün alırım keyfime bakarım ayrıca bu modellerde ram anakarta gömülü ne upgrade var ne bişey var .

amazonun indirim kuponuyla bu laptop ı 19.500 e aldım dün , bu fiyat performans açısından daha iyi değil mi

Alıntıyı görüntüle
Benzer laptoplar. 8gb ram yetersiz, bir 8 daha eklemek lazım. Ekleniyorsa.

Bu forumun kalitesi gitgide düşüyor indirim göremiyorum diyip laptop bulabilirsin daha iyi demiş ikinci el outlet felan wınedoajıejdıs aynen kardeşim devam böyle....

Bu laptopun amacı ne olduğu belli özellikleri belli diğer markalarla arasındaki fiyat farkı belli akakçeye göre indirim var konu doğru açılmış daha hala yok şu daha iyi bu daha iyi yok 2.el yok anakart gömülü upgrade yok tamam yok ama zaten cihaz 16gb ramli bilerek alıyor adam bunu rendera felan kullanmayacağına göre 16 yeter ztn

Bu forumun kalitesi gitgide düşüyor indirim göremiyorum diyip laptop bulabilirsin daha iyi demiş ikinci el outlet felan wınedoajıejdıs aynen kardeşim devam böyle....

Bu laptopun amacı ne olduğu belli özellikleri belli diğer markalarla arasındaki fiyat farkı belli akakçeye göre indirim var konu doğru açılmış daha hala yok şu daha iyi bu daha iyi yok 2.el yok anakart gömülü upgrade yok tamam yok ama zaten cihaz 16gb ramli bilerek alıyor adam bunu rendera felan kullanmayacağına göre 16 yeter ztn
Kardeşim fikirlere saygı duymayı öğrenmelisin önce kalite ancak böyle artar ...

Bu fiyatın bu ürün için normal olduğunu savunuyorum bir ürünü 28e çekip geri 25 e düşürmek mi indirim? Ürünün 25.000 etmeyeceğini savundum. Senin gözünde ediyodur alırsın o ayrı bir şey kişi fikir ve düşüncelerinde özgürdür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,411
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri