MSI 321URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü 40.609TL

Blacdus

80+
Reaksiyon skoru
170
Tek sıkıntı satıcı, ölü piksel çıktı mı geçmiş olsun.

Pttavm olmasa....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sıkıntı satıcı, ölü piksel çıktı mı geçmiş olsun.
aynen öyle ya. 40k monitore verip geri iade edemezsen sıkıntı

Pttavm olmasa....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen öyle ya. 40k monitore verip geri iade edemezsen sıkıntı
4 gün önce hepsiburadada 9 taksitle 40.300'e sattılar aslında ama yemedi benim satıcı çok şikayet ediliyor

Satıcıdan daha önce 20 bin seviyesinden bir bilgisayar aldım, ürün kapalı kutu olarak teslim edildi fakat iade konusunda deneyimim yok.

Hem pahalı hem de hassas ürünler olduğu için monitör, TV gibi ürünleri mümkün mertebe Amazon'dan Amazon satıcılı olarak almaya çalışıyorum. Daha önce Amazon üzerinden satın aldığım bir TV'nin dış kutusu hasarsız olmasına rağmen ekran paneli kırık şekilde geldi, Amazon ile görüşüp iade sağlayabildim.

Monitör aldığın zaman Amazon satıcısından veya mağazadan test edip almak en doğrusu, çok uğraştım diğer satıcılarla zaten ölü piksel var demek ölüm uğraş dur sonra beğenmedim diye göndersen bile laga luga yapılabiliyor.

Bu monitörle ilgili 1-2 yorum okumuştum metinler çok bulanık alışamadım bir türlü iade edecek diyorlardı.

Bu monitörle ilgili 1-2 yorum okumuştum metinler çok bulanık alışamadım bir türlü iade edecek diyorlardı.
Her yorumu ciddiye almayın.

Bu PPI aralığında, özellikle de glossy (parlak) panel olup metinlerden yana şikâyetçi olunması akıl alır gibi değil. Satıcıdan birkaç kez OLED monitör alışverişim oldu. İade ettiğim ürünü de geri aldılar; ancak bu durumun her zaman böyle olacağı söylenemez elbette. Nitekim bir ay sonra, benim iade ettiğim ürünün kutusundan faturam çıktığı için ürünü satın alan kişi beni arayıp durumunu sormuştu. Bu da pek sürpriz sayılmaz. 🙂

Satıcının en büyük problemi paketlemeye zerre özen göstermemesi. Şu anda kullandığım monitör teslim edilirken kutudan eser yoktu, nasıl sağlam çıktı hâlâ anlamış değilim.

Her yorumu ciddiye almayın.

Bu PPI aralığında, özellikle de glossy (parlak) panel olup metinlerden yana şikâyetçi olunması akıl alır gibi değil. Satıcıdan birkaç kez OLED monitör alışverişim oldu. İade ettiğim ürünü de geri aldılar; ancak bu durumun her zaman böyle olacağı söylenemez elbette. Nitekim bir ay sonra, benim iade ettiğim ürünün kutusundan faturam çıktığı için ürünü satın alan kişi beni arayıp durumunu sormuştu. Bu da pek sürpriz sayılmaz. 🙂

Satıcının en büyük problemi paketlemeye zerre özen göstermemesi. Şu anda kullandığım monitör teslim edilirken kutudan eser yoktu, nasıl sağlam çıktı hâlâ anlamış değilim.
4K IPS den geçtiyse niye şikayetçi olmasın?

4K IPS den geçtiyse niye şikayetçi olmasın?
Ben dell g3223q 4k ips den, asus pg32ucdm ye gectim. Ufacik bile metin problemi hissetmedim. Hatta ips deki monitorden sizan beyaz isiklar gozlerimi o kadar yoruyormus ki, olede gecince ohh bee dedim. Buyrun testini de atayim bizzat kendim cektim;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,303
Üyeler
189,248
Son üye
onlhx
Geri