Çektim hocam eyvallahVodafone ev interneti olanlar avantajlar kısmından 6 aylık hepsiburada premiumu alabilirler
İptal etmeye gelince 6 aylık premium ücretinin 60 katını geri talep ediyorlar bilginiz olsunVodafone ev interneti olanlar avantajlar kısmından 6 aylık hepsiburada premiumu alabilirler
Nasıl yani süresi dolduğunda kendi kendine iptal olucak zaten nasıl fazlasını istiyorİptal etmeye gelince 6 aylık premium ücretinin 60 katını geri talep ediyorlar bilginiz olsun
Vodafone düzgün hizmet sağlayamadığı için mahkemeye vermediğiniz sürece cayma ücretini vb dayatıyor. Mahkeme sürecinin de nasıl işlediğini biliyorsanız bir sonuç çıkmayacağını da bilirsiniz. O kadar kötü bir hizmetleri var ki araya gereksiz route koyarak zaten herkes için kullanılamayacak derecede kötü bir hizmet sağlıyorlar. Haksız bedellerle sizi borçlu göstererek tehdit ediyorlar. Bunlar sadece benim yaşadıklarım.Nasıl yani süresi dolduğunda kendi kendine iptal olucak zaten nasıl fazlasını istiyor
Yani süre dolmadan zaten vodafone a geçerek ne kadar büyük bir hata yaptığını anlayınca iş işten geçmiş oluyor.Nasıl yani süresi dolduğunda kendi kendine iptal olucak zaten nasıl fazlasını istiyor
Ben 2 yıldır mobil hattını 5 aydır da ev internetini kullanıyorum çok memnunum. Mesela faturam 230 lira, ama netflix amazon prime, 100 liralık tıkla gelsin hediyesiyle bile faturama ödediğim paranın çok daha fazlasını alıyorum. Size kötü denk gelmiş benceVodafone düzgün hizmet sağlayamadığı için mahkemeye vermediğiniz sürece cayma ücretini vb dayatıyor. Mahkeme sürecinin de nasıl işlediğini biliyorsanız bir sonuç çıkmayacağını da bilirsiniz. O kadar kötü bir hizmetleri var ki araya gereksiz route koyarak zaten herkes için kullanılamayacak derecede kötü bir hizmet sağlıyorlar. Haksız bedellerle sizi borçlu göstererek tehdit ediyorlar. Bunlar sadece benim yaşadıklarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani süre dolmadan zaten vodafone a geçerek ne kadar büyük bir hata yaptığını anlayınca iş işten geçmiş oluyor.
Arkadaş yanlış yazmış Hepsiburada premiumu değil direkt vodafon ev interneti iptalinden bahsediyor, otomatik iptal oluyor zaten hepsiburada premium.Nasıl yani süresi dolduğunda kendi kendine iptal olucak zaten nasıl fazlasını istiyor
Vodafone düzgün hizmet sağlayamadığı için mahkemeye vermediğiniz sürece cayma ücretini vb dayatıyor. Mahkeme sürecinin de nasıl işlediğini biliyorsanız bir sonuç çıkmayacağını da bilirsiniz. O kadar kötü bir hizmetleri var ki araya gereksiz route koyarak zaten herkes için kullanılamayacak derecede kötü bir hizmet sağlıyorlar. Haksız bedellerle sizi borçlu göstererek tehdit ediyorlar. Bunlar sadece benim yaşadıklarım.
Yani süre dolmadan zaten vodafone a geçerek ne kadar büyük bir hata yaptığını anlayınca iş işten geçmiş oluyor.
ben son 3 senedir vodafone ev intarneti kullanıyorum tek sorunum düşük hızdı onuda sene sonu yükselttim şuan hala kullanıyorum ve bu sene sonuna kadar taahütüm var yani çıkmak gibi bir düşüncem yokBen 2 yıldır mobil hattını 5 aydır da ev internetini kullanıyorum çok memnunum. Mesela faturam 230 lira, ama netflix amazon prime, 100 liralık tıkla gelsin hediyesiyle bile faturama ödediğim paranın çok daha fazlasını alıyorum. Size kötü denk gelmiş bence
Arkadaş yanlış yazmış Hepsiburada premiumu değil direkt vodafon ev interneti iptalinden bahsediyor, otomatik iptal oluyor zaten hepsiburada premium.
Merkezi biyerde oturuyorum. Vodafone a geçeyim dedim daha uygun fiyatlı olduğu için. Kurulumu saçma sapan bahanelerle 2-3 hafta ertelediler. Modem arızalı verildi aynı odada bile çekmiyordu. Vodafone sunucusunda bile 80 ping alıyordum (genelde bu sağlayıcının kendi sunucusunda 2-5 arası olur) ilk 2 ay arıza kaydı bile açmadılar. 3. Ay arıza kaydı açıldı ve sadece beni modem resetlemekle vb oyaladılar. Örnek vermek gerekirse valorantta cs de 200 ping gördüğümde şükrediyordum ve bu ping hiçbirzaman 200 ün altını görmedi. 2 ay kadar arıza kaydı olmasına rağmen sorunu çözmeyip en son arıza kayıtlarını kendileri sanki çözmüşler gibi kapattılar. Evrakları eksiksiz teslim etmeme rağmen 3 kere eksik evrak diyerek internetimi kestiler. İlk eksik evrakta uygulamadan yükledim. 2. ve 3. eksik evrakta uygulamaları çalışmıyordu (hala daha sanırsam 5 aydır bir uygulamayı düzeltemediler), o kadar akıllılarki hizmeti kısıtladıkları için müşteri temsilcisine de bağlamıyorlar, uygulamaları bozuk, hiçbir mail vb iletişim adresleri yok ve döngüde sizi bırakıyorlar. Başka bir numaradan yeni abonelik diye arayıp ancak mail destek hatlarını bulabildim. Evrakları maille ilettikten ancak 2 gün sonra interneti kullanıma açtılar. Arızanın (ortada hizmet yokki arıza olsun) çözülmediğini ve eğer ki gereği yapılmazsa gerekli mecralara şikayette bulunacağımı belirttim. Mailime günlerce geri dönüş yapılmadı ardından mail adreslerini değiştirdiler. Yeni maillerinde beni kara listeye/döngüye aldılar ve asla cevap vermediler. Bu 4 aylık süreçte tahmini olarak 60-70 farklı telefon görüşmem vardır bu olaydan kaynaklı, en son sert konuşmaya başladığımda ve son konuşmalarımın her birinde görüşmeyi kayıt altına aldığımı belirttikten sonra üst yetkili biri beni aradı ve sorunun 1 hafta içinde çözüleceğini taahhüt ederek 1000tl indirim sağladı. İndirim asla faturalardan düşmedi sorun da çözülmedi. İnternetsiz kaldığım ve soyulduğum 5. Ayda iptal birimine hizmet kalitesinin sağlanmadığını belirterek sözleşmeyi feshettiğimi ve cayma bedeli ödemeyeceğimi belirterek sözleşmeyi feshettim ve iptal sağlandı. 1 hafta kadar sonra tarafıma 3000tl ye yakın bir fatura çıkarıldı. Daha önceden de hem sözlü hem yazılı olarak belirtmeme rağmen bu ücret dayatıldı. Şuanda mahkeme ve avukatlık ücretleriyle ve bu parayı faiziyle almakla, icrayla arayıp tehdit ediyorlar. Şikayetvara yazdığıktan sonra beni aradılar ve hakkımı alacağım diye sevinmiştim ancak sadece haraç tahsil etmek için aramışlar meğerse. Daha anlatmadığım çok detay var bu firmaya 1 kuruş bile kazandırtmak istemiyorum. 4 ay sadece benden para alıp 300 ping %20 packet loss sağladılar ve kafalarına göre borç yazdılar. Vodafone geçmeyi düşünecek varsa bunları hesaba katarak geçsin.Ben 2 yıldır mobil hattını 5 aydır da ev internetini kullanıyorum çok memnunum. Mesela faturam 230 lira, ama netflix amazon prime, 100 liralık tıkla gelsin hediyesiyle bile faturama ödediğim paranın çok daha fazlasını alıyorum. Size kötü denk gelmiş bence
Arkadaş yanlış yazmış Hepsiburada premiumu değil direkt vodafon ev interneti iptalinden bahsediyor, otomatik iptal oluyor zaten hepsiburada premium.