❌İndirim Bitti! KTC H27T22C 2K 210Hz Fast IPS Monitör 6.649 TL

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,490
Peşin fiyatına 6 taksit yapılan kartlar var.

Kullanılan panel:

Monitörün güncel versiyonları 200hz ve oc ile 210hz oluyor.
7526.webp
7524.webp

Son düzenleme:
Zaten bu fiyatlarda değil miydi bu monitör hocam ? pek sıcak fırsat değil bence.

Bide resmi satıcı olsaymış tam fp olurmuş

Zaten bu fiyatlarda değil miydi bu monitör hocam ? pek sıcak fırsat değil bence.
Zaten 7000-7500 arasına önerilen tek monitör gibi bir şeydi. 6600 liraya inmiş ve daha önceyle farklı olarak 6 taksit var peşin fiyata. Daha ne olsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide resmi satıcı olsaymış tam fp olurmuş
Resmi satıcı zaten

Bilindik bir satıcı

ASUS almamış olsam yapıştırırdım bir tane.

Teknoklik sitesinde 200 TL daha pahalıydı ve sorun çıksa uğraştırma ihtimali var. Ben daha yeni Amazon üzerinden Meyer gaming satıcılı gamepad aldım kutusu yırtık ikinci el ürün gönderdiler. Eğer Amazon üzerinden almasam uğraştırabilerdi. Bu yüzden Hepsiburada dan olması daha iyi.
7508.webp

Ayrıca Hepsiburada da peşin fiyatına 6 taksit yapılan kartlar var ve fiyatı 200 TL düşük. Ufak tefek demeyin gamepower bile 7k ya satıyor 2k monitörünü. Ktc yurt dışında önerilen bir marka bu fiyata taksitli ve Hepsiburada üzerinden alıyorsunuz.

Zaten 7000-7500 arasına önerilen tek monitör gibi bir şeydi. 6600 liraya inmiş ve daha önceyle farklı olarak 6 taksit var peşin fiyata. Daha ne olsun?

Resmi satıcı zaten

Bilindik bir satıcı
6500 civarına görmüştüm yakın zamanda. Ayrıca fiyat genel olarak 6900TL civarıymış pek sıcak fırsat değil bence.

Teknoklik sitesinde 200 TL daha pahalıydı ve sorun çıksa uğraştırma ihtimali var. Ben daha yeni Amazon üzerinden Meyer gaming satıcılı gamepad aldım kutusu yırtık ikinci el ürün gönderdiler. Eğer Amazon üzerinden almasam uğraştırabilerdi. Bu yüzden Hepsiburada dan olması daha iyi.
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca Hepsiburada da peşin fiyatına 6 taksit yapılan kartlar var ve fiyatı 200 TL düşük. Ufak tefek demeyin gamepower bile 7k ya satıyor 2k monitörünü. Ktc yurt dışında önerilen bir marka bu fiyata taksitli ve Hepsiburada üzerinden alıyorsunuz.
O açıdan bakınca güzel denebilir hocam, meyerden attack shark x3 pro almıştım, sıfır kutuydu farenin malzeme kalitesini beğenmediğim için iade ettim. Trendyol üzerinden almıştım sıkıntı çıkarmadılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1
Geri