bütçe meselesi ya glossy en iyisi benceBen oled problemlerinden sıkıldım artık iade edip beklicem sanırım mat alsan dert glossy alsan dert
bütçe meselesi ya glossy en iyisi benceBen oled problemlerinden sıkıldım artık iade edip beklicem sanırım mat alsan dert glossy alsan dert
g6 240 hz değil mibende şuan mat var, glossy de aldım. gelince deneyip söylerim sana
Sağolun hocam çok iyi olur glossy hangi model aldınız acababende şuan mat var, glossy de aldım. gelince deneyip söylerim sana
evet g6 240 olan model.g6 240 hz değil mi
360 olanı aralık gibi satacağım umarım alıcı çıkar :/
Sağolun hocam çok iyi olur glossy hangi model aldınız acaba
9070 xt ne kadar yetecek onu test edersen çok güzel olur ikimizde de aynı ekran kartı var 6000 serisi çıkınca değişmemiz iyi olur sanırım
ben büyük ihtimal o zaman yeni sistem dizerim nitroyu çok beğendim satasım gelmez9070 xt ne kadar yetecek onu test edersen çok güzel olur ikimizde de aynı ekran kartı var 6000 serisi çıkınca değişmemiz iyi olur sanırım
senin meslek iyi kazandırıyor herhalde hocam benim daha seneler var :dben büyük ihtimal o zaman yeni sistem dizerim nitroyu çok beğendim satasım gelmeztest edicem özellikle AAA oyunları, düşük fps beni rahatsız eder o konuda iyi deneyim sağlarım sana ama ben zaten cs lol oynayıp çoğu zaman video içerik tükettiğim için 4k üzmeyecek gibi hissediyorum
intörn dr yim sen beni atanınca görsenin meslek iyi kazandırıyor herhalde hocam benim daha seneler var :d
1. sınıf yoldaşınım abi dermatoloji veya plastik istiyom xdintörn dr yim sen beni atanınca göröğrenci misin ?
Herkes başta göz derma plastik ister zaten o iş çok değişiyor1. sınıf yoldaşınım abi dermatoloji veya plastik istiyom xd
ders çalışırken de kullanayım diye 4k gen 5 oled istiyom
sen benden çok kazanıyon belli ben 1'ken telefonum yoktu la xDders çalışırken de kullanayım diye 4k gen 5 oled istiyom
aile eviHerkes başta göz derma plastik ister zaten o iş çok değişiyorbir sorun olursa her zaman yazabilirsin özelden vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen benden çok kazanıyon belli ben 1'ken telefonum yoktu la xD
Depoda bulamamislar snsjsjsjsjsj.Almıstım tedarik edemiyoz diye iptal ettiler depo ürününühey allam