Bunların çakması çok. Dikkat fiyat fazla uygunMerhaba R5 7500F için bu rami tercih ettim iyi mi??
iyi iyi de niye 7500f için anakart için seçin üzülüyor boot etmiyor sonraMerhaba R5 7500F için bu rami tercih ettim iyi mi??
fiyat nerede yazıyorBunların çakması çok. Dikkat fiyat fazla uygun
Orjinalmi değilmç nasıl anlaşılır?Bunların çakması çok. Dikkat fiyat fazla uygun
Başlıktaiyi iyi de niye 7500f için anakart için seçin üzülüyor boot etmiyor sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat nerede yazıyor
6.5k ya aldımiyi iyi de niye 7500f için anakart için seçin üzülüyor boot etmiyor sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat nerede yazıyor
Başlıkta
ha yazıyormuş la6.5k ya aldım
Bazı serilerinde düz beyaz düz siyah oluyormuşÜzerinde desenler olması lazım değil mi ? beyaz boya da :S
Kim dedi bunu sana hepsinde desen baskı olması lazım diye biliyorum ben o yüzden çakma olabilir düz iseBazı serilerinde düz beyaz düz siyah oluyormuş
Chatgpt diyo iptal ederim letgodan almıştım kargoluKim dedi bunu sana hepsinde desen baskı olması lazım diye biliyorum ben
Bazı serilerinde düz beyaz düz siyah oluyormuş
bu arkadaş attığınız görselden bahsediyor o görseldeki ram de üçgen dokular olur o var mıKim dedi bunu sana hepsinde desen baskı olması lazım diye biliyorum ben o yüzden çakma olabilir düz ise