iade et bu arada geldiğinde de direkt letgo ile iletişime geç altın temas pinlerinin üzerinde kapasitörler gözükmüyor normalde gözükmesi lazımİptal talebi gönderdim red olursa gelir denerim çakmaysa bu sahibinden letgo full alıcıya önem veriyor zaten iade ederim
valla üşenmedim söktüm hakketten öylemiş hiç dikkat etmemiştimDostum orası o şekilde, full düz değil sök kendi bilgisayarından belleğini bak istersen, en başından beri bunu anlatmak istedim zaten. Attığım görsele de bakabilirsin istersen.
ram modeliniz nedirvalla üşenmedim söktüm hakketten öylemiş hiç dikkat etmemiştim![]()
![]()
![]()
Normalinde altın pinler nasıl resim ekleyebilirmisin kapasitörleri v.siade et bu arada geldiğinde de direkt letgo ile iletişime geç altın temas pinlerine bakarsan orijinalden farkı olduğunu görürsün
etikette niye 2x16 yazıyor? normalde tek stick olarak gözükmez mi?Merhaba R5 7500F için bu rami tercih ettim iyi mi??
şöyle arkadaşın attığı orjinalinde pinlerin üstünde soğutucu bloğun başlangıcında kapasitörler gözüküyor seninkinde yok (internet yok atamıyorum)Normalinde altın pinler nasıl resim ekleyebilirmisin kapasitörleri v.s
Üstünde 3.43.04 yazıyor corsair da 4.43 şeklinde versiyon no yazar,oradan yatıyor zaten2 li paketten çıkmış bu herhalde 32 gb 2x16 1 tanesi 16 corsairde öyle bş varmı bilmiyorum vardır bence
Resim çok kötü çekildiğinden anlaşılmıyor aldıgım ramin. Resimlerde sanki hafiften kapasitörler var gibi arkasında o yüzeydeki detaylarda varAlıntıyı görüntüle
işaretledigim yer beyaz beyaz noktaları ve hemen üstünde kapasitör olması lazım görebilirsiniz
Farklı revizyon olamazmı eski yeni flnÜstünde 3.43.04 yazıyor corsair da 4.43 şeklinde versiyon no yazar,oradan yatıyor zaten
alakası yok pastel boya ile boyanmış gibi duruyor kapasitör de yok görüyorumResim çok kötü çekildiğinden anlaşılmıyor aldıgım ramin. Resimlerde sanki hafiften kapasitörler var gibi arkasında o yüzeydeki detaylarda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı revizyon olamazmı eski yeni fln
Satıcı iptali onayladı.alakası yok pastel boya ile boyanmış gibi duruyor kapasitör de yok görüyorum
iyi de niye onayladı gerçek miydi yoksaSatıcı iptali onayladı.
Ahshsjsjdjks ilan linkini atayım isterseniziyi de niye onayladı gerçek miydi yoksa
Alıntıyı görüntüle