MAKSIMUM BILGISAYAR(ALMAYIN)

Reaksiyon skoru
7
13 şubat'ta forumunda verdiği tavsiyeyle high power 800 gold psu sipariş ettim maksimum bilgisayardan, sipariş verdiğim ürünü ve gelen ürünü ekliyorum. adam bana kodlarının tuttuğunu bu sebeple herhangi bir fark olmadığını söyledi ancak açıkcası ben pek anlamıyorum. Ne gördüysem bana onun gönderilmesini isterim başta biraz yokuş yapsada iadeyi kabul etti. yarın kargoyu vereceğim bakalım ne olacak güncelleme olursa burada paylaşırım.

Hani sizinde görüşünüzü almak istiyorum gerçekten böyle mi ? çünkü bi kere daha aradım bunun normal olduğunu vs söyledi.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-17 at 18.59.35.webp
    WhatsApp Image 2026-02-17 at 18.59.35.webp
    165.1 KB · Hit: 145
  • WhatsApp Image 2026-02-17 at 18.56.44.webp
    WhatsApp Image 2026-02-17 at 18.56.44.webp
    88.9 KB · Hit: 143
  • WhatsApp Image 2026-02-17 at 19.36.36.webp
    WhatsApp Image 2026-02-17 at 19.36.36.webp
    444.4 KB · Hit: 146
13 şubat'ta forumunda verdiği tavsiyeyle high power 800 gold psu sipariş ettim maksimum bilgisayardan, sipariş verdiğim ürünü ve gelen ürünü ekliyorum. adam bana kodlarının tuttuğunu bu sebeple herhangi bir fark olmadığını söyledi ancak açıkcası ben pek anlamıyorum. Ne gördüysem bana onun gönderilmesini isterim başta biraz yokuş yapsada iadeyi kabul etti. yarın kargoyu vereceğim bakalım ne olacak güncelleme olursa burada paylaşırım.

Hani sizinde görüşünüzü almak istiyorum gerçekten böyle mi ? çünkü bi kere daha aradım bunun normal olduğunu vs söyledi.
Hocam etiket ve performans değerlerinin olduğu kısımları çekmemişsin. Bakan bir şey anlamıyor.

İki ürününde özelliklerini atarmısınız

Ekler

• WhatsApp Image 2026-02-17 at 19.55.52.webp
    WhatsApp Image 2026-02-17 at 19.55.52.webp
    123.3 KB · Hit: 105
ürün aynı üretim yılından ufak farklılıklar vardır okadar max

Yav özelliklerine bakmadan iade mi ettin belki daha iyisiydi ? O durumda da iade etmen gerekir ama aynısı da olabilirdi.
hocam valla başta kutu bile farklıydı neyse dedim ama fanı bile farklı olunca biraz çekindim. ayrıca ben okuduğumda japon kapasitor diyordu kutuda tayvan yazıyordu

Orijinelse sıkıntı yok, sonuçta ürünlerin üretim yılına göre, üretim ülkesine göre veya versiyonlarına göre değişiklikler olabiliyor.

Kutunun fotosu var mı
yok hocam strecledim, yarın vericem. ama kutuda çok farklıydı,baya dandik bişeydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav özelliklerine bakmadan iade mi ettin belki daha iyisiydi ? O durumda da iade etmen gerekir ama aynısı da olabilirdi.
valla hocam dediğim gibi özellikler aynı ama fan farklı kapasitor japon yazıyodu tayvan cıktı. bende çok anlamıyorum test falan en güvenlisi bu olur diye düşündüm

High Power çok eskiden beri olan marka bu yüzden yanlış resim koymuş olabilirler. İlandaki ürün kodu tutuyorsa bir sıkıntı yok geri göndermenize de gerek yok. Bu tarz parçalarda tip değişebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,331
Üyeler
189,065
Son üye
Faruk77
Geri