Çözüldü✓ Sistemim için psu önerisi

Hocam hem ses hem de kablo yığını beni baydı gibi oldu ama kararsızım hala değiştirmem gibi de geliyor. Bu kadar ekstra para vermek bilmiyorum mantıklı mı. Belki de deltanın gold ve modüler olanı vardı onu denk getirirsem onunla değiştiririm.
750gl alma bozuşuruz garantisi bitince fan takicam öyle illet bir şey ama ak400 gibi kulaklık takılı olsa dahi kafa ütülemiyor 😮 @jombo

750gl alma bozuşuruz garantisi bitince fan takicam öyle illet bir şey ama ak400 gibi kulaklık takılı olsa dahi kafa ütülemiyor 😮 @jombo
Sanırım psu işi sonraya kalır benim gibi hocam şimdilik deltadan devam sanırım indirim yakalarsak belki değiştiririz.

Amazondan 6 taksit 6k ya bu ürünü aldım iyi mi yaptım sizce?

Ekler

• 1000064385.webp
    1000064385.webp
    105.8 KB · Hit: 14
Pahalı.
b+ psu eğer modüler şart ise.
Psu incelemesi daha yok ama seri numaralarına bakılırsa ilk psunun direkt modüler hali iç bileşenlerinde bariz bir fark olacağını düşünmüyorum.

Pahalı.
b+ psu eğer modüler şart ise.
Psu incelemesi daha yok ama seri numaralarına bakılırsa ilk psunun direkt modüler hali iç bileşenlerinde bariz bir fark olacağını düşünmüyorum.
Modüler istiyorum hocam ondan bunu tercih ettim geçen gün biri önermişti sessiz çalışıyormuş hem. Taksit olunca o sebeple tercih ettim. Attıklarınıza da bir bakayım

mag serisiinde coil sesi sorunu var. Kronikleşmiş artık. Onun dışında güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler selam,
sistemim;
Rtx 5060ti 16gb
Ryzen 5 7500f
Asus prime b650m r
Corsair vengance 6000 mhz cl36 ram
Bir adet m2 bir adet ssd
Psu delta 750w+80 platinium ama modüler olmaması kaynaklı çok yer kaplıyor kasamda kablolar bunu satıp yerine modüler bir model almak istiyorum. Gözüme ekte eklediğim ürün çarptı öneriniz varsa bekliyorum.
İmzamdaki Raijintek markasının psu suda güzel ama fiyatı bi tık aşıyo sizi. Onun dışında Enermax Revulation da güzel bi psu.

mag serisiinde coil sesi sorunu var. Kronikleşmiş artık. Onun dışında güzel

İmzamdaki Raijintek markasının psu suda güzel ama fiyatı bi tık aşıyo sizi. Onun dışında Enermax Revulation da güzel bi psu.
Bakayım hocam teşekkür ederim.

Xpg core reactor 2 VE almayı düşünüyorum ama stok sıkıntısı var sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri