un4given35
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
Sistem beyaz olmasa iyiydi ya push pull vs yapılırdu hiç yoktanİkisine de olur.
Sistem beyaz olmasa iyiydi ya push pull vs yapılırdu hiç yoktanİkisine de olur.
Beyaz ise alma çirkin Durur.Sistem beyaz olmasa iyiydi ya push pull vs yapılırdu hiç yoktan
EyvallahBeyaz ise alma çirkin Durur.
Argb beyaz fan al.
Benimde amacım o yavaş yavaş topluyorum. Hayalim noctua ama tanesi 3k dan başlıyor. Bunlardan yavaş yavaş toplayacam bakalım ram olur hava soğutma olur. Yaşlanmaya başlıyorum heralde gözümü almaya başladı rgblerNon Rgb Kasa yapasım var bunlarla
Site nasıliyi fiyat iyi fan ihtiyacı olan almalı bu fiyata 0dbm fan bulmak zorşimdi alsam 8 tane almam lazım ki tüm fanları değişeyim biri sesli biri sessiz olsa olmaz 3200 iy fiyat.
Bende ilk defa sipariş veriyorum. Önce 5li şet sipariş vermiştim sonra bu kampanyayı görünce iade ettim 6 saat içinde iade gerçekleşti. İstersen bekle 2-3 güne kargom gelir daha kampanyanın bitmesine 4 gün var ama stok kalmayabilir. Sana kalmış dostum.Site nasıl
Düz P12'lerde çok var bu sorun ama PRO olanlarda var mı bilmiyorum.Noctua almayacak olsam alırdım ama ses takıntım var. Reddittede humming noisedan şikayet etmişler ondan uzak duruyorum. Noctua candır.
Araştırdığıma göre bunlarda da varmış. Redditte bununla alakalı postlar okudum. Tabi herkesin ses hassasiyeti aynı olmayabilir.Düz P12'lerde çok var bu sorun ama PRO olanlarda var mı bilmiyorum.