🔥İndirim Arctic P12 Pro 120mm PWM 398,58 TL

Non Rgb Kasa yapasım var bunlarla

Non Rgb Kasa yapasım var bunlarla
Benimde amacım o yavaş yavaş topluyorum. Hayalim noctua ama tanesi 3k dan başlıyor. Bunlardan yavaş yavaş toplayacam bakalım ram olur hava soğutma olur. Yaşlanmaya başlıyorum heralde gözümü almaya başladı rgbler :D

Beyler bu siteden dolandırılmayız demi ona göre alacam 4 tane

iyi fiyat iyi fan ihtiyacı olan almalı bu fiyata 0dbm fan bulmak zorşimdi alsam 8 tane almam lazım ki tüm fanları değişeyim biri sesli biri sessiz olsa olmaz 3200 iy fiyat.

Bende ilk defa sipariş veriyorum. Önce 5li şet sipariş vermiştim sonra bu kampanyayı görünce iade ettim 6 saat içinde iade gerçekleşti. İstersen bekle 2-3 güne kargom gelir daha kampanyanın bitmesine 4 gün var ama stok kalmayabilir. Sana kalmış dostum.

Noctua almayacak olsam alırdım ama ses takıntım var. Reddittede humming noisedan şikayet etmişler ondan uzak duruyorum. Noctua candır.

Noctua almayacak olsam alırdım ama ses takıntım var. Reddittede humming noisedan şikayet etmişler ondan uzak duruyorum. Noctua candır.
Düz P12'lerde çok var bu sorun ama PRO olanlarda var mı bilmiyorum.

Arctic liquid 2 360 var bunlardan 3 tane alıp pushpull yapılır mı? Başka marka fanlarla denemiştim sıcaklık değerleri daha da artmıştı işlemcinin sanki, soğutucuda düz p12 modeli var sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri