5000TL İkinci el ofis sistemi önerisi

Kobra

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
7000
Arkadaşlar babama bir bilgisayar almak istiyorum sadece worldpad excel ve zoom falan açılacak apu olabilir sıkıntı yok ayrıca ikinci el olmasını istememin sebebi daha ucuza daha f/p bir sistem toplamak yardımcı olurmusunuz piyasaya hakim değilim fazla maddi durumumda yok beklentim en azından giriş segment bir apu sistem bende sata ssd vardı onu da takarsam iyi olur

valla çok eskiden ofis tarzı için 2200g 8 gb am4 anakart kombinasyonu kullanıyordum. bütçeye uyuyorsa yeterlidir

valla çok eskiden ofis tarzı için 2200g 8 gb am4 anakart kombinasyonu kullanıyordum. bütçeye uyuyorsa yeterlidir
sağolun hiç kimse cevap vermemişti şuan çok sevindim gerçekten bütçemede uyuyor eğer bütçeme uyarsa sanırım emin değilim ama 8500g diye bir apu işlemci vardı onunla beraber hiç yoktan yanına bide rx550 ikinci elden düşürürüm reis warbandı bitirdi bannerlord istiyormuş cevabın için teşekkürler gerçekten mutlu oldum çünkü nezamandır kimse konularıma birşeyler yazmıyor şuraya 80k sitem önerisi yazsam herkes yazar eminim garibana ekmek yok harbiden :D

sağolun hiç kimse cevap vermemişti şuan çok sevindim gerçekten bütçemede uyuyor eğer bütçeme uyarsa sanırım emin değilim ama 8500g diye bir apu işlemci vardı onunla beraber hiç yoktan yanına bide rx550 ikinci elden düşürürüm reis warbandı bitirdi bannerlord istiyormuş cevabın için teşekkürler gerçekten mutlu oldum çünkü nezamandır kimse konularıma birşeyler yazmıyor şuraya 80k sitem önerisi yazsam herkes yazar eminim garibana ekmek yok harbiden :D
valla bende eskiden çok araştırarak ufak bütçelerde ofis tarzı için sistem topladığım için gördüğüm gibi yazayım dedim :D amaç oyun değilse 2200g am4 topla geç hiç uğraşma (ssd'yi güzel seç çünkü çok fark eder).

valla bende eskiden çok araştırarak ufak bütçelerde ofis tarzı için sistem topladığım için gördüğüm gibi yazayım dedim :D amaç oyun değilse 2200g am4 topla geç hiç uğraşma (ssd'yi güzel seç çünkü çok fark eder).
elimde kingstonun sanırım a4000 gibi bi modeli var 480gb gayet yeterli güzel bir ssd kuzenim ispanyadan geleceği zaman istemiştim sağolsun getirdi ama bende laptop olduğu için pek bir işe yaramadı ihtiyacım yok yani zamanla yükseltirim o yüzden iyi bir am4 anakart arıyorum ikinci elden

Hocam Zen+ mimarisinde bir işlemci almanızı önermem mümkünde A520M gibi modellerde ileriye dönük donanım değişikliklerinde sorun yaşamamak için Zen2 ve Zen3 mimarisinde AM4 APU sistem dizmenizi öneririm.
Ryzen 3 4300G / 4300GE alabilirsiniz Kutulu, fanlı şekilde 2.000TL civarlarına satılıyor fakar hakettiği fiyat 1.500TL civarıdır.
Geri kalan parçalara ahım şahım dikkat etmenize gerek yok bütçenize hangisi uyuyorsa alabilirsiniz Highpower 350W PSU'lu kasalar ikinci elde 600-700TL civarına bulunuyor

8k lık olan güzel gibi
sağolun hocam buda aklıma girdi şuanda çok mantıklı geldi ayrıca zaten pendiğe gideceğim 2 haftaya eğer iyice emin olursam kesin alırım sizce bi sıkıntısı varmıdır gene gidip bakacağım

Arkadaşlar babama bir bilgisayar almak istiyorum sadece worldpad excel ve zoom falan açılacak apu olabilir sıkıntı yok ayrıca ikinci el olmasını istememin sebebi daha ucuza daha f/p bir sistem toplamak yardımcı olurmusunuz piyasaya hakim değilim fazla maddi durumumda yok beklentim en azından giriş segment bir apu sistem bende sata ssd vardı onu da takarsam iyi olur
bir bilgisayarcıya giderseniz bütçenizi belirtmeyin sakın size 3k lık sistemi 6k ya kitlerler internetden all in one pc önerebilirim sadece ofis içinse çok rahat işinizi görür bir piyasayadaki fiyatlarına bakıp dönücem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam nerede yaşıyorsunuz ona göre sarı siteden ilanlara göz gezdiricem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,025
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri