Öneri Ekran kartını nerden almalıyım

pahalı değil mi hoca aradaki farka fazladan 1tb ssd alır sinerjidekinde
Anakart tuzağına düşüyorum ya bide sapphirede 2 tane m2 desteği olduğunu fark etmemişim o zaman sinerji daha uyguna gelir doğru diğer parçalar arasında fark yok ztn

Anakart tuzağına düşüyorum ya bide sapphirede 2 tane m2 desteği olduğunu fark etmemişim o zaman sinerji daha uyguna gelir doğru diğer parçalar arasında fark yok ztn
aynen öyle, a620me pro berbat anakart, msın a620 sini kimse kullanmamalı 5 ay kadar o ızdırabı çekmiş biri olarak asla ama asla alınmamalı

aynen öyle, a620me pro berbat anakart, msın a620 sini kimse kullanmamalı 5 ay kadar o ızdırabı çekmiş biri olarak asla ama asla alınmamalı
Bende ismi b650 olup kendisi a620m olan anakart kullanıyorum büyük pişmanlık gerçekden

amd de anında yeniden oynatma özelliğinn yarı yarıya fps düşürmesi en çok kullandıgım özellik stabil çalısmıyor sırf onun yüzünden arkadaşım 6650xt yi satıp 3060 aldı sırf o yüzden başka nedeni yok
sebebi nedir? 5070 ve 9070xt kullanmış biri olarak 5070 iade edip amdde kaldım size bunu söyleten nedir
Ben de şimdiye kadar hep nvidia savunurdum arkadaşlarımdan duyduklarımdan dolayı fakat bu insanlar Amd iyi derken biz paramızı çöpe atalim diye mı söylüyorlar, hayır. Önyargımı kırmak ve f/p olduğu için bugün 9060xt aldim . Gelince yorumlarimi incelmeemi vs. Foruma bırakacağım

Bende ismi b650 olup kendisi a620m olan anakart kullanıyorum büyük pişmanlık gerçekden
evet o anakartta kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de şimdiye kadar hep nvidia savunurdum arkadaşlarımdan duyduklarımdan dolayı fakat bu insanlar Amd iyi derken biz paramızı çöpe atalim diye mı söylüyorlar, hayır. Önyargımı kırmak ve f/p olduğu için bugün 9060xt aldim . Gelince yorumlarimi incelmeemi vs. Foruma bırakacağım
benimde bu forumda ilk mesajlarımda vardır altı boş şekilde amdye salladığım, ön yargımı kırıp satın aldım en iyi kararım oldu

benimde bu forumda ilk mesajlarımda vardır altı boş şekilde amdye salladığım, ön yargımı kırıp satın aldım en iyi kararım oldu
Bekliyorum amdyi bakalım dediğiniz gibi mi 😁

expo açsan pc 2 saatte açılıyor ssd yuvası sayısı 1 ya da 2 ram slotu 2 hiçbir ekstrası yok bomboş
expo açmadım manuel ayarladım o ayarları bu seferde ram eğitme muhabbeti var onu kapatsam pc soğuk açılışta restarta düşüyor m2 1 tane ram slotu hadi 2 olsun benim açımdan önemli değilde öyle işte genel olarak stabil olsada ince işlere sokmuyor kısıtlı

amd istemiyom demis sanki 5090 alacakda biz amd al dedik. ne kadar dürüm o kadar döner bu işler. aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok. amdde yaşadığımız sorunların çoğu stabil bir sistem dizmemekten oluyor, kiytirik kuyturuk psular amdyle anlaşamıyor. her şeyin f/p'sini araştırmaktan dibin dibi parçalar alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri