Öneri Ekran kartını nerden almalıyım

amd de anında yeniden oynatma özelliğinn yarı yarıya fps düşürmesi en çok kullandıgım özellik stabil çalısmıyor sırf onun yüzünden arkadaşım 6650xt yi satıp 3060 aldı sırf o yüzden başka nedeni yok
doğrudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yabancı forumları detaylı takip etmiyorum ama bişi sorucam bu amd nin itibar bu forumdaki gibi her yerde mi düşük oralarda da mı millet 2 kat güçsüz olsun nvidia olsun derdinde?
yok ya buraya özel sadece, yurtdışında kimse böyle yapmıyor bazı kıllar var tabii

Yabancı forumları detaylı takip etmiyorum ama bişi sorucam bu amd nin itibar bu forumdaki gibi her yerde mi düşük oralarda da mı millet 2 kat güçsüz olsun nvidia olsun derdinde?
amdnin sorunu kendini düzeltsin özellikleri stabil çalışmıyor

doğrudur

yok ya buraya özel sadece, yurtdışında kimse böyle yapmıyor bazı kıllar var tabii
sence 6000 serisinimi bekleyeyim yoksa 5060ti mı alayım ?

Yada arkadaşın özelliği kullanmayı bilmiyo diyelim ama sen 5060 ti al en ucuz olan modeli 25-26k ondan

1771416158286.webp

büyük fps kaybı gerçekten yarı yarıya düşmüş

Yada arkadaşın özelliği kullanmayı bilmiyo diyelim ama sen 5060 ti al en ucuz olan modeli 25-26k ondan
özellik dediğim anında yeniden oynatma bunu kullanmayı bilmeyecek bir şey yok açıyorsun arkada açık kalıyor kayıt almak istediğinde basıyorusun max 5 dakika olacak şekilde kayıt alabiliyor sürekli kaydetmediği için yerde kaplamıyor olayı bu nvidia da 1 fps kaybı bile olmadığı için nvidia yoksa markası çokta önemli değil benim için gücü önemli

özellik dediğim anında yeniden oynatma bunu kullanmayı bilmeyecek bir şey yok açıyorsun arkada açık kalıyor kayıt almak istediğinde basıyorusun max 5 dakika olacak şekilde kayıt alabiliyor sürekli kaydetmediği için yerde kaplamıyor olayı bu nvidia da 1 fps kaybı bile olmadığı için nvidia yoksa markası çokta önemli değil benim için gücü önemli
1771416240440.webp

o sırada nvidaki kayıp

1771416253267.webp

bu da amddeki kayıp :D

belki yeni kartlarda düzelmiştir bilemem 6650xt de rezaletti :D
görüldüğü üzere sorun falan kalmamış 😘

belkide siz bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır

görüldüğü üzere sorun falan kalmamış 😘

belkide siz bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır
ray tracing durumu nasıl hala kasıyormu fsr da çamur gibimi yoksa düzeldimi ?

ray tracing durumu nasıl hala kasıyormu fsr da çamur gibimi yoksa düzeldimi ?
fsr kullanmıyorum, nvidia kullanıyorken dlss de kullanmıyordum bilmiyorum. ikisi de berbat. ray tracing performansı 9000 serisinde gayet iyi, 5000 kadar değil ama 4000 serisi seviyesinde. ray tracingde açmıyorum o kadar görüntü farkı olmasa da performansı öldürüyor

dlss de ray tracingde nvidianın satış pazarlama politikasından ibaret, ikisi de bomboş 2 senedir bir kere kullanmadım

FSR hareketli ortamlarda dlss 4.5 tan bile önde çoğu durumda. ama şahsen ben de native kullanmayı tercih ediyorum 9070 xt nezlinde

FSR hareketli ortamlarda dlss 4.5 tan bile önde çoğu durumda. ama şahsen ben de native kullanmayı tercih ediyorum 9070 xt nezlinde
gzüme hoş görünmüyor benim de ikisi de

fsr kullanmıyorum, nvidia kullanıyorken dlss de kullanmıyordum bilmiyorum. ikisi de berbat. ray tracing performansı 9000 serisinde gayet iyi, 5000 kadar değil ama 4000 serisi seviyesinde. ray tracingde açmıyorum o kadar görüntü farkı olmasa da performansı öldürüyor

dlss de ray tracingde nvidianın satış pazarlama politikasından ibaret, ikisi de bomboş 2 senedir bir kere kullanmadım
doğru dlss zaten oyunların çoğunda çamur gibi bir iki tanesinde düzgün çalışıyor onlarında optimizasyonları iyi oldugu için kullanmaya gerek yok rtx diye aldık 3060 ı zamanında kullanamadık bile kasmaktan o zaman bana bi 9060xt li sistem önersene 50k civarında

Geri