Öneri Ekran kartını nerden almalıyım

doğru dlss zaten oyunların çoğunda çamur gibi bir iki tanesinde düzgün çalışıyor onlarında optimizasyonları iyi oldugu için kullanmaya gerek yok rtx diye aldık 3060 ı zamanında kullanamadık bile kasmaktan o zaman bana bi 9060xt li sistem önersene 50k civarında

FSR hareketli ortamlarda dlss 4.5 tan bile önde çoğu durumda. ama şahsen ben de native kullanmayı tercih ediyorum 9070 xt nezlinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gzüme hoş görünmüyor benim de ikisi de
native 200 fps oynayınca
4kda yetmiyor ama 4k monitör için nvidia şart gibi şu an

sinerjinin çalıştığı kargo şirketi buraya getirirmi çünkü buraya sadece belli kargo şirketleri geliyor
oraya getiren kargo şirketine verirler öyle bir durumda

5070 ti alabilirsin nvidia istiyorsan 5060 ti alsan mfg için fps düşük kalıyor gecikmesi fazla oluyor 5070 alsan vram yüzünden 40 %1 fps oynatıyor
5070 ti tek başına adamın bütçesinden pahalı zaten, ayrıca 9070xt varken hell naw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Dwayne

1771416977198.webp

anakartı kesin böyle yap sakın düz şekilde alma

5070 ti tek başına adamın bütçesinden pahalı zaten, ayrıca 9070xt varken hell naw
bi ara 38 e gelmişti paraf kampanyasıyla vatanda. öyle olmadığı sürece o hell na

5070 ti alabilirsin nvidia istiyorsan 5060 ti alsan mfg için fps düşük kalıyor gecikmesi fazla oluyor 5070 alsan vram yüzünden 40 %1 fps oynatıyor
ilk ona baktım değecek bi performans farkı yok üstüne fazla para istiyorlar bence o kadar etmez

Geri