- Konu Sahibi Konu Sahibi
yetersiz geliyor o zamanOnu yanlış montajlama ihtimalin çok zor braketle takılıyor epey basit montajlaması.
yetersiz geliyor o zamanOnu yanlış montajlama ihtimalin çok zor braketle takılıyor epey basit montajlaması.
Görsel atar mısınyetersiz geliyor o zaman
BöyleGörsel atar mısın
Siyah braket çıkmadı mı bunun kutusundanBöyle
Şöyle braket çıkmıştı arkasına taktım sonra aparatları vidalayıp soğutucuya taktım soğutucuyu yerleştirip yavaş yavaş sıktım vidalarıSiyah braket çıkmadı mı bunun kutusundan
Montajı doğru yapmışsın kankam soğutucu yetmiyor demek ki.Şöyle braket çıkmıştı arkasına taktım sonra aparatları vidalayıp soğutucuya taktım soğutucuyu yerleştirip yavaş yavaş sıktım vidaları
anladım yanı sonuç olarak yeni soğutmaya ihtiyacım varSoğutucu bakır boru sayısı tek başına ifade etmiyor maalesef. Ben başka markanın 6 bakır soğutmasını kullanıyorum stok fan yetmeyince ucuz yollu olsun diye aldım 500 tl civarına ve fiyatının hakkını veriyor ama 6 bakır borunun hakkını veremiyor. Daha önce açtığınız konu için size yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Kanat yapısı fan kalitesi boruların işlemciye eşit teması boru içerisindeki sıvı kalitesi gibi birçok faktör var.
6 bakır borulu ama 40w tüketimde bile 65 dereceye çıkıyor.
Sıcaklıklar yüksek geliyorsa evet.anladım yanı sonuç olarak yeni soğutmaya ihtiyacım var